Hvad er fordelene ved Adobe Cold Fusion?

Adobe ColdFusion er et programmeringssprog, som du kan bruge til at skabe fuldt dynamiske websites og applikationer, der tilbyder mange fordele. ColdFusion er enkel, og på samme tid, kraftfuld. Med det kan du hurtigt oprette programmer, der er lige så kompleks og interaktiv som dem skrevet i JavaScript og PHP uden at have et indgående kendskab til programmering.

Simple Coding

I modsætning til andre programmeringssprog, som du måske har brugt i Web app udvikling såsom SQL, CSS og Java Script, bruger ColdFusion en meget simpel kodning struktur. I virkeligheden, hvis du kan kode i HTML, kan du kode i ColdFusion når du lære dens unikke tags. Bemærk, at mens du ikke behøver at kende nogen af ​​disse programmeringssprog at bruge ColdFusion, kan du bruge dem med det, hvis du gør. ColdFusion dokumenter er formateret på samme måde som HTML er, og i virkeligheden, kan du frit kombinere de to i en enkelt fil. For eksempel, kan du slå en statisk webside formateret i HTML til en dynamisk webside, der interagerer med en database ved at tilføje ColdFusion database tags til koden.

Omfattende Debugging

ColdFusion indeholder to tags, du kan bruge til enhver tid at gøre debugging din kode en simpel to-trins proces. Den første af disse er den "cfdump" tag. Når du placerer dette tag overalt i ColdFusion dokument og køre det i en browser, vil det output værdien af ​​enhver variabel på siden. Med denne funktion kan du få en ved et hurtigt blik opfattelse af, hvad din kode gør, og uanset om den er interagere med servere og databaser korrekt. Det andet tag arbejder sammen med den første. Du kan placere dette tag, "cfabort," i et dokument, så mange gange du har brug for. Når du indsætter en cfabort tag i et dokument, vil din server stoppe behandlingen det på det tidspunkt. Det vil derefter vente på din tilladelse til at fortsætte som du analysere output. Det betyder, at du hurtigt kan oprette trin-for-trin diagnostik af dine sider.

Hastighed

ColdFusion er en hurtig program-udviklingsplatform, og version 8 og fremefter er i stand til asynkron behandling. Du kan bruge asynkron behandling for at mindske mængden af ​​tid, der kræves til en server til at parse eller læse og handle ud fra, din ColdFusion dokumenter. Normalt ville serveren handle på hver kommando en ad gangen, når det bevæger sig ned på siden. Med asynkron behandling, kan det udfylde mange kommandoer på én gang. Denne adfærd er kendt som "multithreading".

Nem teste applikationer

I modsætning til mange andre applikationsudvikling sprog, er ColdFusion ikke at blive udarbejdet, før det kan bruges. Compilation er den proces, hvorved den kode, du skriver er oversat til en form, som computere kan forstå. I stedet kan du uploade din udfyldt ColdFusion dokument til din server. Når du har gjort det, kan du straks teste det i webbrowseren ved at kalde sin URL. På grund af enkelheden i den CFML, ColdFusion Markup Language, kan du kode en webapplikation og har det arbejder på en server i et spørgsmål om timer.


relaterade artiklar