Hvad er filtypen Spt?

Spredningen af ​​programmer på Windows-operativsystemet har produceret flere filtyper, der kan være ukendte. Et eksempel er SPT, som henviser til fil typer, der fremstilles af tre forskellige programmer.

ESPL

En SPT filtypen kan henvise til kildekoden oprettet i ESPL (Ensign Software Programming Language), som bruges til handel med aktier eller analyse programmer som gevinst eller tab rapporter og pris trend diagrammer.

TM File Packer

Filtypenavnet SPT kan også henvise til en eller flere komprimerede filer oprettet af TM Fil Packer, der kan komprimere, split eller dekomprimere filer. I denne form er filen betragtes malware.

SpeedTreeCAD

SPT er også filtypen proceduremæssige data oprettet af SpeedTreeCAD, et hjælpeprogram, der anvendes i stigende virtuelle træer til arkitektonisk rendering, gaming løv eller 3D-modellering programmer som Maya.

Advarsel

Undgå at bruge TM Fil Packer, fordi det er et adware-program udviklet af TMAgency, som er en pay-per-download-marketing.

Anbefalinger

Hvis du ikke ved, hvilket program oprettet din fil med SPT udvidelse, prøve at åbne tit med enten en ESPL coder eller SpeedTreeCAD. Hvis det ikke åbner, er det sandsynligvis en TM File Packer skabelse, som du skal bruge på din egen risiko.

Relaterede artikler