Hvad er filtypen SHW?

Word Perfect Office er en software-pakke produceret af Corel, der gør det muligt at lave præsentationer, producerer tekstbehandlingsdokumenter, oprette regneark, design databaser og organisere e-mails. Et af de programmer, der er oprettet i Word Perfect Office er Corel Præsentation, hvilket skaber SHW filer.

Identifikation

En fil med en SHW filtypenavn er kendt som en Corel præsentation. Den SHW filtypenavn fungerer som en markør til din computer, signalering, at dokumentet skal Corel præsentationsprogram, der skal tilgås.

Beliggenhed

Du er mest sandsynligt at finde en SHW fil i mappen "Dokumenter".

Funktion

En Corel Præsentation fil indeholder en gruppe af dias, der kan benytte tekst, billeder og video til at formidle et tema, undervise en lektion eller informere publikum om et emne.

Fordele

Corel Præsentation giver dig mulighed for at konvertere din SHW fil til en ppt fil, der kan tilgås af Microsoft PowerPoint, en anden type præsentation software. Dette er en fordel, da det giver dig mulighed for at bringe din præsentation med på en cd eller dvd og bruge det på en computer, der ikke har Corel Præsentation installeret.

Egenskaber

Hvis du vil ændre en SHW fil til en PowerPoint-fil, skal du vælge "Gem som" fra menuen "Filer". I dialogboksen under det område, hvor du skriver filnavnet vises, skal du vælge "MS Powerpoint 95/97."


relaterade artiklar