Hvad er filtypen Etl?

En stemme respons enhed er en type teknologi, hvor numre indgået en tastatur på en telefon eller sagt højt over en telefonlinje omsættes til kommandoer, som tillader en computer at give oplysninger eller fuldføre en opgave. Der er en række af voice response unit programmer til rådighed, herunder en, der bruger .etl filtypen.

Identifikation

En fil med .etl filtypenavn er kendt som en Windows-trace-fil.

Kilde

ETL-filer er skabt af Microsot Office Communication Server, som kan bruges til en række formål ud over voice response, såsom webkonferencer og instant messaging.

Funktion

En fil med .etl filtypen indeholder en datafil af en voice response-session med angivelse hvad beder computeren blev givet, og hvordan computeren reagerede.

Fordele

Voice Response teknikere kan gennemgå oplysningerne i .etl filer at bestemme, hvilke forbedringer der er behov for en voice response enhed til at yde en bedre kundeservice på indgående opkald. Filerne kan også bruges til at finde årsagen til en teknisk fejl.

Overvejelser

Den .etl gemmes i en kode ved hjælp sekvenser af tal snarere end skrevne ord. For at udnytte den fil, skal du bruge et program som Microsoft Logman at fortolke dataene.


relaterade artiklar