Hvad er filtypen D?

Et programmeringssprog er en metode til at skabe et sæt af instruktioner, computere følge for at udføre opgaver. Der er en række af programmeringssprog til at vælge fra, når du opretter et program, herunder D, som skaber filtypenavne med samme navn.

Identifikation

En fil med en D filtypen er en D kildekode fil. Filtypenavnet fungerer som en markør til din computer, lade det vide, hvilken type programmeringssprog er nødvendig for at få adgang til programmet.

Beliggenhed

U filer er tilbøjelige til at blive placeret inde i program folder af et program skrevet i D programmeringssprog.

Funktion

D filer tjener som kildekoden til et program, hvilket betyder, at filerne er de faktiske instruktioner bruges til at køre et program skrevet i D. programmer skrevet i D kan anvendes til en række formål, såsom finansiel software.

Kilder

Du kan oprette en D-fil ved hjælp af en teksteditor, f.eks WordPad eller Notesblok. Når filen er færdig, en D sprog compiler program som Digital Mars D-compiler gør programmet brugbart.

Overvejelser

Uden først at bruge en compiler, vil du ikke kunne få adgang til en D-fil uden for en tekst-redigering program. Hvis du oplever en fejl, når jeg forsøger at åbne en D-fil, kan du have glemt at kompilere det, eller filen ikke er blevet samlet ordentligt på grund af en fejl med compiler software.


relaterade artiklar