Hvad er File Extension Ukendt?

Hvad er File Extension Ukendt?


En fil udvidelse er en tre- eller fire bogstaver suffiks knyttet til en fil, der informerer operativsystemet af den type data filen indeholder, hvilket program det skal bruge til at indlæse filen, og hvordan programmet skal håndtere dataene.

Filtypen Eksempler

Fil extensions tjene til både at informere dit operativsystem og de programmer, du har indlæst, at filformatet for oplysningerne i filerne, og for at lette lettere organisation og fil søgninger. Eksempler på filtypenavne omfatter .MP3 for MP3-filer, og .JPG eller * .JPEG for JPEG-billedfiler.

At finde Udvidelse af en fil

Visning af filtypen for en fil i Microsoft Windows er så simpelt som venstre-klikke på filen, som vil vise filtype i nederste venstre hjørne af mappe vindue, du ser i øjeblikket. At finde den faktiske filtypenavn som regel medfører en højre-klik med musen, efterfulgt af en venstre-klik på "Egenskaber", som så vil vise den aktuelle udvidelse i "Sagstype" feltet.

Hvad det betyder, når File Extension er "Ukendt"

Når forlængelsen af ​​en fil er opført som "Ukendt" eller Windows viser en fejlmeddelelse, når du forsøger at åbne en fil, indikerer dette, at der enten ikke er i øjeblikket ingen programmer installeret på din maskine, der forstår at behandle denne type fil eller operativsystem ikke finder anvendelse er knyttet til denne type fil. Typisk vil Windows viser derefter en liste over de installerede programmer, så brugeren til at forsøge at åbne filen med et eksisterende program. Linket ligger i "Resources" i denne artikel beskrives forskellige kendte filtyper fra A til Z.


relaterade artiklar