Hvad er "File Extension RAR Unknown" Fejl?

Filstørrelser til programmer og downloadet software er steget i løbet af årene som software er blevet mere sofistikerede. Som følge heraf har filstørrelser vokset. For at aktivere hurtigere overførsler og øget lagring på servere, er mange filer komprimeres inden det udbydes til download. Hvis du har hentet en komprimeret fil med RAR udvidelse, kan du få fejlen "File Extension RAR Ukendt".

Forklaring

RAR er den fil forlængelse af en komprimeret arkivfil. Når vises "File Extension RAR Ukendt" fejl, betyder det, at computeren ikke forstår, hvad de skal gøre med filen.

Årsager

To fælles problemer føre til fejlmeddelelse, når du forsøger at åbne en RAR-fil. Computeren har måske ikke et program installeret, som kan dekomprimere en komprimeret RAR fil eller et program er installeret, og må ikke være indstillet til at håndtere RAR forlængelse.

Identifikation

RAR-filer kan nemt identificeres ved filtypenavnet, de bruger. Filen navn efterfulgt af en RAR. Hvis din computer ikke viser filtypenavne, kan du højreklikke på filen og få vist egenskaberne for at se, hvilken type fil det er.

Effekter

Fejlmeddelelsen selv er at advare brugeren om, at computeren ikke forstå, hvordan at interagere med filen. Som følge heraf vil alle RAR filer downloadet ikke komprimeret.

Løsninger

Hvis du ikke har et program, der kan dekomprimere RAR filer, der er mange frie dem tilgængelige online. Hvis det program, du ønsker at bruge, er installeret på computeren, men ikke åbne RAR-fil som standard, kan du højreklikke på filen og vælge "åben med" for at vælge det relevante program.


relaterade artiklar