Hvad er File Extension Information?

File extension information indeholder beskrivende oplysninger om filtypen. Det viser, hvad filtype filtypen tilhører og det tilknyttede program, der typisk åbner filtypen. Det kaldes en udvidelse, fordi det kommer efter perioden efterfølgende filnavnet selv.

Beskrivelse

En filtypenavn angiver filtypen. For eksempel er den fælles filtypen ".doc" angiver, at filen er et dokument, og udvidelsen ".xls" Angiver at filen er en Excel-ark. En fil extension fortæller også din computer hvilke programmer kan åbne filen. Hvis der er mange programmer på din computer, der kan åbne en fil baseret på dens udvidelse, computeren normalt sætter en standard program til at åbne filen.

Beliggenhed

For Windows-baserede computere, afhængigt af versionen af ​​operativsystemet, er filtypen oplysninger findes i "Control Panel". For Windows XP eller tidligere, kan filtypen information ses ved at klikke "Mappeindstillinger" i fanebladet "Filtyper". Windows Vista og nyere, findes filtypen oplysninger fra "Kontrolpanel" ved at klikke på "Programmer" og "Standardprogrammer." Oplysningerne indeholder en beskrivelse af filen associeret med filtypen og den nuværende standard program, der åbner den.

Egenskaber

Filen extension oplysninger findes i "Control Panel" giver dig mulighed for at ændre standard program, der åbner filen. For en nemmere løsning, kan du ændre det program, der åbner filen ved at højreklikke på filen og navigere til "Åbn med" og klikke på "Vælg program." Herfra kan du ændre standard program, der åbner din fil uden at skulle gå gennem "Control Panel".

Historie

Før udviklingen af ​​operativsystemer og store edb erindringer, var der den MS-DOS, som begrænsede filnavnet til otte tegn og udvidelsen til tre tegn. Denne begrænsning er ophævet i Windows 95 og nyere versioner, men karakteren tæller for filtypenavne har stukket. Windows har en 260-tegn grænsen i navngive en fil, der indeholder filnavnet, filtype og fil sti. Et dokument med navnet "Doc1.doc" ligger i mappen "My Documents" har typisk en fuld sti placering af "C:. \ Documents and Settings \ bruger \ Dokumenter \ Doc1.doc"

Overvejelser

Fil extensions er normalt skjult fordi omdøbe en fil kan resultere i utilsigtet at ændre eller glemmer at inkludere filtypen. Uden en fil forlængelse, vil din computer ikke kunne genkende den filtype eller typen af ​​program, der kan åbne den. Ved at identificere en fil som ".doc" computeren med det samme klar over, at din fil er et dokument og vil bruge din standard tekstbehandlingsprogram for at åbne den.


relaterade artiklar