Hvad er File Extension 0,007?

Dagens filer kan nemt vokse til størrelser, der er for store til at gemme eller sende via e-mail, især hvis de indeholder lyd eller video. Man kan forebygge dette problem ved at opdele den oprindelige i mindre dele, som indikeret ved 0,007 forlængelse.

Beskrivelse

En 0,007 udvidelse repræsenterer den syvende i en sekvens af filer deles af en større original. Fil extensions nummereret 0,001-0,006 befolkningsslot denne sekvens, mens højere nummererede dem også kan eksistere.

Eksempel

For eksempel vil en fil kaldet document.007 have ledsager lavere nummererede filer såsom document.006 og kan have en højere nummererede en såsom document.007.

Programmer

Programmer som HJSplit og SplitJoin kan oprette disse filtypenavne. Begge programmer kan du angive størrelsen af ​​hver split-fil.

Advantage

En mindre fil optager mindre lagerplads og er lettere at overføre så en e-mail vedhæftet fil eller et download link på en webside.

Genindtræde

For at en ansøgning om at finde alle brikkerne automatisk, lægge alle de relaterede filer i samme mappe, før du kører programmet. Det fuldt restaurerede fil vises også i den samme mappe som standard.


relaterade artiklar