Hvad er et XPS Document Writer?

XPS Document Writer er et Microsoft-program, der producerer filer, der fungerer godt for udgivelse - bedre, virksomheden siger, end hvad der tilbydes af Adobes PDF-filer. Microsoft herunder program med sin software på nye computere, så XPS bliver universel.

Fucntion

XPS-dokumenter, som hovedsagelig anvendes til trykning og forlagsvirksomhed, udskriver nøjagtig som de vises på skærmen, som er ideel til grafik og illustrationer. Dette løser et problem med manglende overensstemmelse mellem nogle dokumenter og programmer. Denne funktion gælder for online publicering samt.

Beskyttet

Du kan oprette og dele XPS-filer uden at bekymre sig, at andre mennesker vil ændre dem på nogen måde.

Programmet

Du kan downloade XPS forfatter fra Microsofts webside. Den vil arbejde med dine nuværende programmer til at oprette XPS-filer.

Publishing Applikationer med skrifttyper

XPS-filer er en god medium for grafik, tegneserier og børnebøger. PDF-filer ikke automatisk integrere alle skrifter, så nogle gange en anden bruger, såsom en kommerciel printer, kan ikke udskrive dokumentet med den rigtige skrifttype. Nogle bog printere kræver, at alle skrifttyper integreres, før de udskrives. XPS-filer starter med alle skrifttyper indlejret, så de fjerne dette problem.

Farve

Folk i den grafiske industri måske foretrækker at bruge XPS, fordi de kan have mere kontrol over, hvordan farver print. XPS skelner mellem CMYK og RGB-farver, grundfarverne for trykning, og dermed produktion er mere ensartet, når de udskrives fra forskellige maskiner. Professionel PDF programmer ikke gør dette.


relaterade artiklar