Hvad er en Smartboard?

En SMART Board er en tilnavnet interaktive tavle. Bruges i mange klasseværelser og kontorer, det giver studievært for at tilslutte bestyrelsen til en præsentation gemt på en computer. Derefter kan yderligere oplysninger tilføjes via computeren eller på en mere low-tech måde ved at skrive på tavlen selv.

Historie

Den første SMART Board ramte markedet i 1991. Den blev udviklet af Smart Technologies, en division af Præsentation Products Inc. Dette er en audiovisuel virksomhed med hovedsæde i New York. Den nye teknologi revolutioneret klassen teknologi.

Typer

Smart Boards kommer i flere forskellige sorter. En, der kaldes en Sympodium, er som en podium. Designet til underviseren, studievært står, står over for klassen. Uanset hvad han skriver på podiet projiceres på Smart Board forrest i klassen. En anden Smart Board er designet til front projektion, mens en tredje er beregnet til bagprojektion.

Potentiale

De "elektroniske whiteboards" kan tilsluttes til andre digitale enheder til at udvide mulighederne for klasseværelset og kontor præsentationer. Du kan købe grænseflader for Smart Board projektor til bærbare computere, dvd-afspillere og digitale kameraer. Du kan også bære en "wireless skifer" rundt i lokalet. Uanset hvad du skriver på denne skifer vises på Smart Board, så alle kan drage fordel af, hvad du kan fortælle en studerende. Naturligvis trådløse skifer kan spare en lærer mange skridt i løbet af en typisk skoledag.

Ekspert Insight

Selvfølgelig gør Smart Boards ikke vise bare noget. Du er nødt til at skrive på din skifer Sympodium med en Smart Pen. Du kan gemme, hvad du skriver på den oprindelige computer fil eller du kan kassere det. Dette gør det nemt at starte med et sæt PowerPoint-slides, for eksempel, og ved hjælp af Smart Pen, tilpasse hver præsentation til de behov og bemærkninger fra de studerende i hver klasse, som du vil gøre præsentationen. Du kan også bruge whiteboard og våde slette penne til at skrive på tavlen til at forøge eller erstatte digital information.

Overvejelser

Smart Boards er ret dyrt, der starter ved lidt over $ 2.000 for en meget grundlæggende sæt op. Fordi Smart Technologies ønsker at påvirke så mange elever med dette banebrydende klasseværelse teknologi som muligt, det startede Smarter Kids Foundation. Denne velgørende fond giver rabatter til skoler for enhver Smart Technology. Det er et selskab med både hjerte og hjerne, og det er virkelig at gøre en forskel i vores skoler.


relaterade artiklar