Hvad er en magt mursten?

Hvad er en magt mursten?


Edb-systemer og andre elektroniske enheder er afhængige af bestemte former og satser for spænding for at kunne fungere. Disse enheder kan indeholde interne komponenter til at konvertere spænding til den nødvendige form, eller de kan anvende eksterne enheder. En magt mursten er sådan en ekstern enhed.

Definition

En magt mursten, også kaldet en mur terning, AC (vekselstrøm) adapter eller adapter blok, er en ekstern type strømforsyning, der kommer pakket med elektroniske indretninger, som ikke indeholder den interne strømforsyning nødvendigt at operere under normale forhold. Power mursten typisk kommer indlejret eller smeltet ind, en overdimensionerede netstikket.

Proces

En strøm mursten indeholder en transformer - en elektrisk komponent, der indeholder spoler, der letter strømmen af ​​elektriske strømme - der omdanner høj spænding vekselstrøm til en lavere spænding. Den effekt mursten huser også en ensretter, en anden type komponent, der konverterer AC strøm til DC eller jævnstrøm, som derefter anvendes til at strømforsyne det elektriske apparat.

Fordele

Power mursten er mindre, lettere og konvertere spænding mere effektivt end mange interne enheder såsom lineære regulatorer, som anvendes til at ændre spænding satser. Den lille størrelse af magt mursten reducerer energitab og sikrer bedre sikkerhed, da den indvendige transformer isolerer spænding output fra den elektriske hovedlinien.


relaterade artiklar