Hvad er en harddisk Caddy?

Hvad er en harddisk Caddy?


Harddisken fungerer som den primære lagringsmedie til computere. Der kan være omstændigheder, hvor pc-brugere kan have brug for eller lyst til at fjerne harddisken. En harddisk caddie hjælper med denne opgave.

Definition

En harddisk caddie, også omtalt som en bugt adapter eller kabinet drev, er en sag, der typisk består af metal eller plast, inden for hvilket en harddisk kan anbringes og fjernes. Det ydre af caddie typisk huser to kvindelige stikkontakter beregnet til strøm og data overførsel. Disse stik forbindelse til de samme adapter typer, der findes på et typisk bundkort. Når en magt forbindelsen er etableret, drevene i caddie konvertere data, der sendes over deres data bus, eller dedikeret datakanal, til et format, der kan læses af den eksterne tilslutning på den nye computer.

Fordele

Fordele ved harddisk caddies omfatter nem fjernelse drev af sikkerhedsmæssige, dataoverførsel og databeskyttelse formål. Harddisk caddies giver også højere overførselshastigheder og lagerkapacitet end almindelige bærbare medier enheder såsom dvd'er, cd'er og USB-flashdrev.

Ulemper

Harddisk caddies kræve en direkte strømforsyning i modsætning dvd'er, cd'er og USB-flashdrev.


relaterade artiklar