Hvad er en dobbelt Literal?

Computer programmører bruger litteraler at give en kode værdi eller udtrykkelige budskaber, de ønsker, at programmet for at udskrive. Dobbelt litteraler er stort set de samme som litteraler med kun små forskelle. For at forstå dobbelte litteraler, skal du først forstå litteraler. Generelt litteraler falder i fem kategorier: heltal tal, floating-point tal, tegn, strygere og booleske værdier. Dobbelt litteraler kan kun forekomme i flydende komma tal.

Litteraler Defineret

Litteraler er numeriske eller brev værdier konstant. Med andre ord, den numeriske eller brev valuedefined som litteraler repræsenterer og faktisk betyder blot et nummer eller blot et ord eller sekvens af bogstaver. For eksempel, hvis nummer "1" anvendes i bogstavelig forstand i programmering, betyder det nøjagtigt at: værdien af ​​en. En bogstavelig står ikke for eller repræsentere noget andet end hvad det er.

Ikke-Double Literals

Karakter, snor og booleske værdier kan ikke eksistere som dobbelt litteraler fordi muligheden for disse litteraler er begrænset. Karakter litteraler er præcis som navnet antyder: brev værdier. Som litteraler breve har meget lidt variation, et "A", for eksempel, kan kun være en "A." Strenglitteraler er sætninger bestående af bogstaver og ligesom karakter breve, kun har så meget variation. Integer talord litteraler ligner tegn litteraler men udtrykkes i numeriske værdier i stedet for bogstaver. Booleske værdier er lidt anderledes, fordi de er repræsenteret som en af ​​to værdier: sandt eller falsk. Men hvis en ordret er sat til true, kan det kun have én betydning.

Dobbelt Literals

Dobbelt litteraler udtrykkes ved hjælp af en decimal og bogstav mellem strenge af numre. Et floating point tal bogstavelig er præcis det: en serie på numre med en decimal eller brev eller begge mellem. Det bliver en dobbelt bogstavelig når den udtrykkes ved hjælp af en decimal og et brev: f.eks "3.14e59." Det er en dobbelt bogstavelig fordi det repræsenterer flere typer af værdier, både brev og numerisk. Som et resultat, dobbelt litteraler er et fænomen specifikke for flydende komma numeral litteraler.

Ansøgninger

Litteraler og dobbelt litteraler udtrykker uforanderlige værdier i en programmering kode, såsom udgivelse dato, serienummer og programer noter. Litteraler udtrykker oplysninger uden kodning eller yderligere betydning ud over, hvad de repræsenterer. Dobbelt litteraler, såsom et program serienummer, for eksempel er defineret af en programer og er unikke for hvert program for at undgå falske. Typisk vil en programmør betegne en bogstavelig ved at sætte dobbelte anførselstegn omkring det at adskille den fra resten af ​​programmets kode.


relaterade artiklar