Hvad er en AVR Microcontroller?

Hvad er en AVR Microcontroller?


Mange moderne enheder indeholder små computere, der regulerer deres virksomhed. Disse små computere, der er kendt som mikrocontrollere, pakke alle mulighederne i en enkelt computer til en miniature pakke. AVR microcontrollere er en navnebeskyttet linje, der er produceret af Atmel Corporation for en bred vifte af anvendelser.

Microcontroller Definition

En mikrocontroller er en lille beregningsmæssige enhed, der indeholder alle et computerens komponenter på en enkelt chip. Komponenterne, der er indeholdt på en microcontroller chip omfatter en processor, hukommelse og input / output (I / O) kapaciteter. Inklusive alle disse komponenter på en lille chip muliggør elektroniske enheder, der kræver relativt beskedne databehandling til at udføre disse opgaver mere effektivt, end hvis processor, hukommelse og I / O-enheder blev huset i adskilte enheder.

AVR mikrokontrollere

San Jose Atmel Corporation producerer en serie af proprietære mikrocontrollere kendt som AVR microcontrollere. AVR microcontrollere fås i 8-bit, 16-bit og 32-bit versioner. Disse chips kombinerer grundlæggende forarbejdning og flash-hukommelse fungerer med andre avancerede funktioner, såsom kryptografi support, USB-controllere, videobehandling, lydbehandling og støtte til enhedsspecifikke processor instruktionssæt.

Produkter

Atmel producerer specialkemikalier microcontrollere til visse særlige formål. Den automotive AVR linje af microcontrollere er specielt designet til brug i biler, mens batteri management AVR microcontrollere er nyttige for forvaltningen lithium-ion batteri ydeevne og output. Atmel producerer også flere forskellige generelle formål AVR microcontrollere, der tilbyder enheden designere forskellige mængder af indbygget hukommelse, processorkraft og energiforbrug.

Ansøgninger

Rækken af ​​ansøgninger om AVR microcontrollere afspejler de stadigt stigende digitale muligheder i dagligdags enheder. AVR microcontrollere er vant til at regulere processer i store miljøer såsom byggesystemer, industrianlæg og køretøjer. Andre anvendelser for AVR microcontrollere omfatter belysning, måleraflæsning, husholdningsapparater, underholdningssystemer, mobile elektroniske enheder og computerudstyr.


relaterade artiklar