Hvad er den Beskrivelse af Kontrol & Testing Process i Validation & Verifikation?

Validering og verificering (V & V) er den proces, der anvendes til at sikre, at en software engineering projekt opfylder sine design mål. Kontrol anvendes til at teste, om en software work-in-progress ved en given fase i udviklingen opfylder sine mål, og validering anvendes til at teste, om et færdiggjort software projektet opfylder sine mål. Der er to processer i validering og verifikation: kontrol og test.

Test lærer

Test kan beskrives som at udforske funktionerne i et stykke software. De test ingeniører oprette eksperimenter for at se, hvad softwaren kan og ikke kan gøre. Dette vil ofte afsløre uventet adfærd i den virkelige verden scenarier, så de test ingeniører til at rapportere tilbage til konstruktører. Designet ingeniører kan derefter studere kildekoden og forsøge at forstå, hvad der forårsagede den uventede problemer, og hvordan man kan ordne det.

Kontrol er Bekræftelse

Kontrol anvendes til at bekræfte, at software udfører en specifik opgave korrekt. En check kan være så simpelt som en assert sætning, som enten går eller mislykkes, når en tilstand er markeret. Hvis en softwareudvikler mener noget at være sandt (at x er lig med 5, for eksempel), kan han oprette en check til validere korrekthed af denne tro. Hvis kontrollen mislykkes, så noget der er årsag til software til at opføre sig uventet.

Kontrol kan automatiseres

Kontrol kan automatiseres. C programmeringssprog har den "hævde" erklæring indbygget i den. Hvis du designer et stykke software, og forventer en vis tilstand på et bestemt tidspunkt i udførelsen af ​​programmet, skal du medtage en assert sætning. Hvis påstanden mislykkes, programmet går ned. Dette fortæller dig, at dine antagelser er defekte, og at der er en fejl i din kode.

Test kan ikke automatiseres

Test skal udføres af mennesker. Der er ingen programmering konstruktioner, der kan teste et stykke software på samme måde et menneske kan. Test indebærer eksperimentere med software og registrering af resultaterne. Dette indebærer at lægge softwaren via virkelige verden anvendelse, som kræver et menneske. Test tillader V & V team til at afdække fejl, kontrol ville have overset.


relaterade artiklar