Hvad er Data Mining Software?

Data mining software anvender edb-behandling for at analysere store databaser med information. Et computersystem derefter udtrækker et bestemt udvalg af data til en virksomhed med henblik på at hjælpe det forudsige fremtidige tendenser i forbruget. Ved at læse mønstre i data, kan virksomheder bedre forudse efterspørgslen efter varer og tjenesteydelser. Virksomheder kan også bruge disse oplysninger til at identificere de mest rentable kundedemografi.

Historie

Dataindsamling ved hjælp af computerteknologi har eksisteret siden 1960'erne. Store selskaber brugte dataindsamling til at beregne overskud og omsætning. Udviklingen af ​​mere sofistikerede databaser i 1980'erne tillod salget opdeles i regioner og måneder. Online forarbejdning tilladt salg analytiske opdeles i byerne. Den nuværende udvikling i data computing resultater fra avanceret computer algoritmer byder intelligent software, der kan beregne fremtidige salg.

Proces

De fleste virksomheder holder edb lister (databaser) af kundeoplysninger. Hvis en telefon virksomhed ønsker at finde ud af sin mest indbringende demografiske, vil det data minen ved hjælp af en række computere for at finde ud af, hvad disse kunder har til fælles. En specialiseret computer algoritme (formel) vil gå igennem massive mængder af kundeoplysninger for at finde den mest rentable marked. Hvis de mest profitable kunder for et telefonselskab er i New York med en aldersgruppe på 35 til 40, kan telefonselskabet køre annoncer, der appellerer direkte til dette marked.

Fordele

Detailforretninger bruge data mining til at identificere produkter, der ikke sælger godt, så de kan gøre plads til flere produkter, som deres kunder ønsker. Ved at forudsige hvor mange enheder af et produkt vil blive solgt en dag, kan detailforretninger bestanden mindre beholdning. Ved at identificere tilbagevendende kunder, kan virksomheder upsell produkter eller tilbyde tilsvarende varer, der vil appellere til kunderne.

Typer

Virksomheder fokuserer på bestemte områder af data mining, når forbedre deres tilgang. Marked segmentering giver virksomhederne mulighed for at bestemme deres målgruppe. Kundeafgang identificerer hvilke kunder er tilbøjelige til at gå over til en konkurrent. Trend analyse hjælper virksomheder bestemme fremtidige salgspotentiale. Direkte markedsføring indeholder oplysninger om, hvad kunderne har en høj svarprocent for direkte forsendelser. Virksomheder bruger afsløring data svig at bestemme, hvilke typer af transaktioner har den højeste sandsynlighed for at være falske.

Privacy

Data mining giver et privatliv bekymring, fordi den hurtige spredning af personlige oplysninger på internettet og brug af kreditkort. Personlige oplysninger kan sælges af en virksomhed til en tredjepart til markedsføringsformål. Som computersystemer bliver mere avancerede, vil de være i stand til at trække korrelationer mellem ekstremt store databaser med information, således at virksomheder kan sammensætte en meget mere detaljeret profil af forbrugerne.


relaterade artiklar