Hvad Er Chat Lag Mean?

Udtrykket "chat lag" er forbundet med en vis forsinkelse, der kan forekomme, når to eller flere personer er involveret i en online chat eller instant messaging session. Chat forsinkelse kan opstå på grund af flere forskellige faktorer. Når du opdager din samtale lider forsinkelse, tage skridt til at løse problemet.

Skilte

Hvis du lider af chat forsinkelse, mens du chatter online eller ved hjælp af en instant messenger, vises det i mindst en af ​​flere former. Den person, med hvem du chatter ikke synes måske at skrive beskeder i flere øjeblikke. I en kort periode, dog kan flere meddelelser fra den anden person vises sammen. Hvis forsinkelsen er alvorlig, kan brugeren ikke modtage beskeder, eller kan han tilsyneladende afbryde forbindelsen til chat-program.

Internet Connection

En almindelig årsag til Internet lag, især i instant messaging og online gaming, er, at computeren i en eller flere af de involverede personer ikke har en hurtig nok internetforbindelse. Hvis en brugers forbindelse er langsom, vil det forsinke sine budskaber i chatvinduet og de andre personer, der er involveret i samtalen vil hurtigt mærke til forsinkelse.

Flere programmer

Hvis din computer kører flere programmer, mens du bruger et chatprogram, vil hastigheden på din forbindelse langsommere. For eksempel, hvis du chatter, mens du henter en betydelig mængde af musik, se videoer online og browsing websites, vil din forbindelse kæmpe med behandling af al den båndbredde du bruger, og lags vises. For at undgå forsinkelse, lukke programmer, du ikke bruger, mens du chatter.

Netværk Størrelse

Nogle gange, er årsagen til forsinkelsen i din chat eller instant messaging-program ikke har noget at gøre med din specifikke computer. Hvis computeren er en del af et stort netværk, som på arbejde, på et hotel eller i et offentligt område, såsom en café, bibliotek eller lufthavn, antallet af computere ved hjælp af netværkets båndbredde vil skabe forsinkelse. I disse begivenheder, kan du gøre meget for at undgå forsinkelse dog nærme sig netværkets trådløse router vil ofte forbedre din Internet signal.


relaterade artiklar