Hvad er årsagerne til sociale netværk?

Hvad er årsagerne til sociale netværk?


Social networking websites som Facebook og MySpace er velkendte navne. Det gør brugerne tilslutte, kommunikere og dele medier som billeder og videoer. Hvad måske ikke kendt er det, udløste skabelsen af ​​sociale netværk. Siden 1997, forskellige mønstre af efterspørgslen, imitation og gradvis udvidelse forårsaget sociale netværk til at omdanne fra grundlæggende, dunkle steder til komplekse, populære.

Sociale netværk Forklaret

For at forstå, hvad der forårsagede social networking websites, skal defineres disse medier. Dana Boyd fra University of California og Nicole Ellison af Michigan State University definerer sociale netværkssider som steder, hvor folk kan oprette en "offentlig eller halvoffentlig profil" i et system, kontakt med andre brugere, og se deres eller deres jævnaldrende 'oplysninger .

Demand

I 1997 blev internettet bliver stadig mere populære, tiltrækker flere og flere brugere. Denne nye kommunikationsmedie gav folk et ønske om at forbinde med andre. Med henblik herpå blev Sixdegrees.com oprettet som den første social networking website. Dens funktioner var helt grundlæggende. Folk kunne oprette en profil med en liste over venner, gennemse disse lister og message andre. Men efterspørgslen oversteg hvad Sixdegrees.com kunne give. Brugere klagede over, at der var lidt andet at gøre foruden acceptere og vennelisten. Stadig, denne efterspørgsel var katalysator for skabelsen af ​​komplekse sociale netværkssider i fremtiden.

Låntagning

Mellem 1997 og 2001, ønsket om at socialisere inspireret mere innovative og avancerede former for sociale netværk. Skaberne af forskellige netværk websites studerede andre og støbte deres egne kreationer efter dem. Mens flere komplekse sociale og dating websites var opstået, professionelle sociale netværk opstod som godt. Ryze.com blev oprettet i 2001 udelukkende rettet mod forretningsfolk og investorer. Ryze førte til et samarbejde med andre virksomheder, der resulterede i oprettelsen af ​​Tribe, LinkedIn og Friendster. Af disse fire, Tribe haft moderat succes, mens LinkedIn opnåede masse popularitet blandt fagfolk. Det var denne gratis deling af ideer, som har bidraget til årsagerne til sociale netværkssider.

Audience Expansion

Da en brugerbase er nødvendig for en social networking site at blomstre, udvide publikum får dem til at vokse. I 2003 blev MySpace lanceret. Oprindeligt blev det et populært sted for uafhængige rockbands, der havde forladt Friendster. Til gengæld fans af disse bands begyndte tilmelding. Deres teenage fanskare ønskede at holde kontakten, så i 2004, var teenagere ofte tilmelding. Andre teenagere blev indført på MySpace gennem ældre venner og familie. Da denne demografiske voksede på MySpace opfordrede de deres jævnaldrende til at slutte så godt. Gennem ord i munden, MySpace popularitet steget eksponentielt. Facebook er blevet rejst under en tilsvarende gradvis måde. Oprindeligt medlemskab var begrænset til Harvard studerende. Til sidst, det udvidet til alle college og high school medlemmer før han bliver åben for alle.

Defense

Ifølge en rapport CBS, en ulempe ved de sociale netværk som Facebook, er, at arbejdsgiverne ofte bruge den til at undersøge potentielle ansøgere. Hvis en potentiel arbejdsgiver ser noget, som han finder uhensigtsmæssige, kan der underminere en persons chancer for at blive ansat. Som en forebyggende foranstaltning, har netværk som Ziggs optrådte. Ligesom LinkedIn, Ziggs er et professionelt socialt netværk, men med en ekstra fordel. Ikke alene det muligt for folk at skabe faglige profiler, men denne hjemmeside er designet til at have disse konti normalt kommer op først under internetsøgninger.


relaterade artiklar