Hvad er 3G Service?

Udtrykket 3G står for "tredje generation", og 3G-tjenester beskriver trådløs tale- og datakommunikation teknologi til rådighed fra en række netoperatører. 3G tjeneste giver internettet eller intranet, videokonferencer og interaktiv applikationsdeling for mobiltelefon og laptop-brugere.

Hastighed

3G-forbindelse hastighed spænder fra 144Kbps ("kilobit per sekund") - eller rundt regnet tre gange hurtigere end en traditionel dial-up forbindelse - til 2.4Mbps ("megabit per sekund"). Det centrale kendetegn ved 3G-teknologien er evnen til at overføre store datamængder ved høj hastighed.

Sådan fungerer det

3G-teknologien virker ved at sende og modtage radiofrekvens (RF) bølger til og fra et netværk af basestationer eller master. Basisstationer er væsentlige energibesparende radiosendere i det geografiske område, eller "celle", at de er bestemt til at tjene.

Ansøgninger

3G service tillader mobiltelefon og laptop-brugere at oprette forbindelse til internettet uden at være i nærheden af ​​et trådløst hotspot. Store vedhæftede filer kan hentes hurtigt, selv i en bil eller på et tog.


relaterade artiklar