Hvad der sker med GoDaddy når navnet udløber?

Go Daddy er en Internet registrator, der giver domænenavne og domæne-tjenester. Når et domæne er købt, skal kunden vælge, hvor mange år han ønsker at sikre domæne for. Som standard er dette et år, men domæner kan registreres i op til fem år ad gangen, og betales på forhånd, når du registrerer eller fornyelse af domænet. I løbet af denne periode, kan ingen andre købe domænet uden ejerens tilladelse.

Manuel & Automatisk fornyelse

Som standard bruger Go Daddy automatisk fornyelsesproces. Det betyder, at når et domæne er sat til at udløbe, bliver den automatisk fornyet og kreditkort på post bruges til at betale fornyelsesgebyr. Manuel fornyelse kan indstilles på Go Daddy domæner. Dette kræver en kunde til at betale fornyelsesgebyret manuelt, før domænet udløbsdatoen er op. En kunde kan eje et domæne, så længe han ønsker, forudsat at han altid betaler fornyelsesgebyr.

Fornyelse Grace Periode

Hvis en Go Daddy kunde bruger manuel fornyelse på hans domæne, og han glemte at forny det ved udløbsdatoen, vil domænet blive placeret i en 45-dages fornyelse afdragsfri periode. Inden de første 45 dage, det domæne låst og registreringer er fjernet, hvilket gør dem utilgængelige. Ingen andre kan forny domænet undtagen den oprindelige registrator. Normalt vil fornyelsesgebyr være betydeligt mere end hvad det ville have været før.

Redemption Grace Periode

Når fornyelse afdragsfri periode er udløbet, et domænenavn går ind i en forløsning afdragsfri periode i 30 dage. Dette er en sidste bedrift periode og sidste chance for domænet ejeren at forny domænet, før den frigives og til rådighed for omregistrering. Ved udgangen af ​​denne periode, er det domæne markeret som "verserende delete" og fjernes inden for fem dage.

Frigivelse af domæne

Når domænet er blevet slettet fra registrator, er den tilgængelig igen skal registreres af enhver domæneregistrator selskab, ikke nødvendigvis den ene blev oprindeligt registreret under. Den oprindelige ejer af domænet er gratis at registrere det igen, forudsat at ingen andre har slået ham til det.

Relaterede artikler