Hvad der skal til Se ASPX Format?

Active Server Page Extended eller ASPX filer, kan ses af flere programmer på tværs af alle platforme. Faktisk, har du sandsynligvis en eller flere programmer, der allerede er installeret på din computer, som er i stand til visning en ASPX fil. Disse filer er også undertiden forkortet simpelthen som "ASP".

Microsoft-software

I oktober 2010, er ASPX filer skabt af to suiter af Microsoft-software: Microsoft Visual Web Developer og Microsoft Visual Studio. Hvis du har en af ​​disse programmer installeret på din computer, skal du være i stand til at bruge dem til at se ASPX filer. Begge programmer er nyttige, hvis du ønsker at designe hjemmesider på en Windows-maskine, men som med de fleste Microsoft-software, hverken Programmet er gratis.

Webbrowsere

Et interessant træk ved ASPX filer er, at deres format giver dig en måde at inkludere HTML-tags med server-side scripts. Hvad det betyder for dig, især hvis youâ € ™ re ikke en web-udvikler, er, at scripts fortælle webserveren, der er vært på siden, hvordan for at vise HTML. Når serveren sender side til din valgte webbrowser, hele browseren ser er HTML - som på en normal webside. De scripts gøre indholdet på siden dynamisk - men alt du ser på din ende er en normal webside i enhver webbrowser, du vælger. Thatâ € ™ s hvorfor ASPX filer kan ses på tværs af platforme, så længe du har en up-to-date webbrowser installeret.

Anden software

Nogle gratis SMS editor programmer for web-designere, der kode i hånden også give dig mulighed for at se ASPX filer. Hvis du kender syntaksen godt nok, kan du også redigere disse filer manuelt. Men i modsætning til hvis du bruger Microsoftâ € ™ s software, canâ du € ™ t redigere dem visuelt - de er alle lange strenge af kode. Nogle gratis teksteditorer omfatter deres egen webbrowser funktionalitet, så du kan se resultaterne af din kodning. Andre blot integrere sig med uanset webbrowser, du har angivet som standard på computeren.

Overvejelser

For de bedste resultater, skal du opdatere din webbrowser til den nyeste version. Hvis du ikke ved, hvad du har, tjekke din browserâ € ™ s officielle webside.


relaterade artiklar