Historien om Hacking

Ordet "hacker" berygtet ved Massachusetts Institute of Technology i 1960'erne. Campus kultur på MIT kærv studerende i to grupper. Studerende, der regelmæssigt deltog klasser, brugt tid på bibliotekerne og vendte i deres opgaver til tiden, hvor stemplet som "værktøjer". "Hackere" på den anden side var studerende, der dumpede klasser, sov om dagen og investerede deres nætter i fritidsaktiviteter. Det var MIT hackere i 1960'erne, der manipuleret og rigget nyinstallerede mainframe systemer på campus og blev dermed pionerer computer hacking.

Tidlig år-Hacking Coalition

Hacking i de tidlige år var stort set set som naturen, men en harmløs handling forstyrrelser. De, der havde adgang til edb-systemer og netværk og havde evnen til at hacke var elite intellektuelle på campusser såsom MIT. Mens MIT hackere var manipulation in-house mainframe computere blev "phreaks" eller telefon hackere at bryde ind i internationale telenet til at foretage gratis telefonopkald. Hackere og phreaks begyndte at samles på det første af deres slags netværk brugergrupper og online fora såsom "Sherwood Forest" og "Catch-22." De delte oplysninger om, hvordan at bryde edb-system værdipapirer.

Begyndelsen af ​​1980'erne: Stigning i Hacking

I begyndelsen af ​​1980'erne, hacking praksis spredt ud over væggene i Ivy League skoler og infiltreret i den kulturelle mainstream. Hacking magasiner som Zine Phrack og 2600 vundet popularitet og i 1983 filmen "War Games", med en hacker bliver portrætteret som en helt, introducerede computer hacking til større publikum. Samme år seks teenagere fra en hacking bande kaldet "414" blev arresteret for at bryde ind i 60 amerikanske regering computere, herunder systemer, der hjalp med at udvikle atomvåben. Nyhedsindslag på teenagere hacking ind i regeringen og corporate computernetværk blev mere almindelige.

Slutningen af ​​1980'erne: Anti-Hacking Love

I 1986 den amerikanske kongres har vedtaget en lov kaldet "The Computer Svig og misbrug Act", og computer hacking blev en føderal forbrydelse. Det følgende år, Robert Morris, en Cornell University droppe ud, for første gang i Internet historie lanceret en virus, der styrtede ned netværk af flere offentlige institutioner og universiteter. Morris blev også den første person, der skal dømmes i henhold til Computer Svig og misbrug Act. I slutningen af ​​1980'erne hacking, også for første gang, blev et middel til international spionage. Fire hackere fra Vesttyskland blev anholdt for overtrædelse i den amerikanske regering computere og sælge oplysninger til den sovjetiske KGB.

Den 1990s- Internet Hacking

I 1990'erne, en computer og en forbindelse til World Wide Web blev et fælles træk i husholdninger i hele USA. Den hacking af virksomhedernes systemer og virus lanceringer på internettet blev udbredt. I 1994 russiske student Vladimir Levin indgået partnerskab med andre hackere i den største computer kup nogensinde. Han stjal mere end $ 10 millioner fra Citibank-konti. Mens hacking blev midlerne til finansiel tyveri, de amerikanske anti-hacking love og straffe også hærdet. En hacker, der rigget en Los Angles radiostation netværk for at vinde en Porsche i en konkurrence blev idømt til 51 måneders fængsel. Det var den højeste straf for en hacker i amerikansk historie. Endvidere i 1999, en techie ved navn Kevin Mitnick blev den første hacker at blive præsenteret på FBI mest eftersøgte liste.

Ny Millenium- Identity Theft

Ved årsskiftet det nye årtusinde er de former for hacking og love mod det fortsatte med at udvikle sig. Hackere fortsat bryde regering, militær og virksomhedsnetværk. Men med internettet blive et fælles redskab til masseforbrug og husholdningsartikler transaktioner, de tilfælde af forbrugerens identitet tyveri voksede drastisk. I 2005, for eksempel, indspillede hackere største identitet brud i online historie. Kreditkort og kontooplysninger på 40 mio Mastercard forbrugere relaterede blev angiveligt stjålet.


relaterade artiklar