Grundlæggende tekst HTML guide

Grundlæggende tekst HTML guide


HTML eller Hyper Text Markup Language, er en gruppe af tags, der anvendes til at beskrive og dermed designe en side på internettet. Ved hjælp af disse tags til tekst giver dig mulighed for at ændre udseendet og fornemmelsen af ​​dit arbejde.

Fed, Kursiv og understrege

For at begynde at bruge fed tekst, skal du bruge tag "<b>" før teksten. Afslut fed skrift med "</ b>" i slutningen af ​​den tekst, du ønsker at være fed. Alt mellem de to tags vises i fed skrift. Brug den samme formatering for kursiv og understregning. De kursiv tags er "<i>" og "</ i>", og understrege tags er "<u>" og "</ u>."

Center

For at gøre teksten vises centreret på siden, satte tag "<center>", hvor du ønsker den centrering at begynde og "</ center>" efter det sidste ord du ønsker at blive centreret.

Skriftstørrelse

Du kan ændre størrelsen på din tekst med et tag og værdier varierer fra et til syv. Mærket "<font size = 1>" vil ændre skriftstørrelsen til den mindste i området. Sørg for at slutte med tekststørrelsen ændringen med "</ font>."

Font Color

Brug tagget "<font color =" # 000000 ">" ændrer teksten farve til sort. Afslut farveændringen med "</ font>." Hver farve har en HTML række forbundet til det, der er seks cifre. Udskift 0'erne med HTML farve kode efter eget valg.


relaterade artiklar