Gateway E3200 Computer Specs

Gateways E3200 model er en beige sag desktop fra 1998. Omkring tidspunktet for dens udgivelse, denne model solgt for $ 1813. Denne computer var beregnet til brug sammen med Windows NT 4.0 operativsystem, et dagligt syn OS til virksomheder i slutningen af ​​90'erne.

Processor

Denne model understøtter Intel Pentium II-processorer af clock hastigheder op til 450 megahertz (MHz) med en front-side bus hastighed på 100 MHz. Den Pentium II er en forældet processor fra 1990'erne, der anvendte en Slot 1 Single-Edge Kontakt (SEC) patron i stedet for en socketed chip.

Hukommelse

Den E3200 tager op til 384 megabyte (MB) Synkron Dynamic Random Access Memory (SDRAM). Der er tre 168-pin SDRAM-stik på bundkortet. SDRAM ser meget det samme som moderne DDR SDRAM typer, men den er differentieret ved to hak i rækken af ​​guld kontakter. Moderne DDR SDRAM bruger kun et hak.

Drev

Op til fire Integrated Drive Electronics (IDE) enheder understøttes af denne computer, herunder harddiske og cd-læsere. En riser kort installeret på bundkortet giver to IDE-porte, så når fire IDE-drev er installeret, skal hver dele en IDE-kabel med en anden drev. Computeren understøtter også en 1,44 MB diskettedrev. På grund af sin alder, er denne computer ikke understøtter Serial Advanced Technology Attachment (SATA) drev.

Havne

Der er én parallel port (LPT) og to serielle (COM) havne i bagsiden af ​​computeren. Parallelle porte blev almindeligt anvendt til printere før Universal Serial Bus (USB) teknologi afløst den. To USB-porte er tilgængelige, men disse havne pre-date den hurtigere USB 2.0-standarden. Som det er almindeligt på ældre computere, mus og tastatur havne er den runde, 6-pin PS / 2 (Personal System / 2) skriver.

Relaterede artikler