Funktioner af printere

Printere tage oplysninger fra en computerskærm og overføre disse data til papir. Moderne printere har mange funktioner som udskriftshastighed og kvalitet. Disse funktioner varierer baseret på udvikler og pris af printeren.

Udskriftshastighed

Print hastighed foranstaltninger tegn pr sekund, linjer pr minut eller sider i minuttet. Printere har højere tal ppm for sort og hvid print end for farveudskrivning. Laserprintere tendens til at udskrive hurtigere end inkjet-printere.

Udskriftskvalitet

En printerens foranstaltninger i punkter pr tomme, der bestemmer glathed af en linje, når de udskrives. Grafik professionelle bruger 1.200 til 2.400 dpi printere til at udskrive deres arbejde, med nyere printere rækker ud 4.800 dpi. En bruger kan indstille en printer dpi måling til forskellige udskrivningsopgaver, såsom testsider, breve og fotografier.

Trådløs

Mange printere kan modtage trådløse data til udskrivning. En bruger kan udskrive overalt mens på et trådløst netværk, og kun har brug for én printer til flere computere. Han ville ikke bruge ekstra ledninger til at tilslutte sin printer til en arbejdsstation.

Relaterede artikler