Fujitsu Lifebook Vista Removal

Vista er et dårligt fremstillet Windows operativsystem i forhold til tidligere versioner, som Windows XP og Windows 2000. Det er også et meget krævende operativsystem, hvilket betyder, at det kræver en masse processorkraft og hukommelse til at fungere korrekt. Fujitsu Lifebooks er meget små tablet-pc'er, der ikke har meget kraftfulde processorer eller hukommelse, hvilket gør Vista et dårligt valg som dens operativsystem.

Sådan fjerner Vista fra en Fujitsu Lifebook

Den enkleste måde at fjerne Windows Vista fra en Fujitsu Lifebook er at formatere harddisken (slette alle de oplysninger fra det). Hvis du har vigtige filer på Fujitsu Lifebook, som du vil beholde, overføre dem på en USB-stick eller en ekstern harddisk, før du formaterer harddisken. Hvis du har en sekundær drev --- lokal disk (D:) --- du kan overføre alle dine personlige dokumenter der.

Start ud ved at indsætte Windows Vista-disk i disk-bakken, og genstarte computeren. Dette vil starte installationen af ​​Windows Vista. Følg alle anvisningerne, indtil du kommer til det skærmbillede, der beder dig om at indlede reparationsprocessen. På denne skærm, skal du trykke på "ESC". Det næste skærmbillede vil vise dig de harddiske på din computer; Tryk på "D" -tasten og derefter "Enter" for at slette partitionen (alle oplysninger på harddisken). Når information drevet slettes, vil computeren igen og beder dig at geninstallere Windows Vista; den bedste Windows operativsystem til en tablet-pc, som Fujitsu Lifebook, er Windows XP Tablet PC Edition.


relaterade artiklar