Fujitsu Lifebook problemer med skærmen 1

Fujitsu er blandt de mest populære japanske mærker, når det kommer til bærbare computere, der giver en linje af kvalitet laptops til relativt lave priser. Blandt dens mest populære udvalg af bærbare computere er Lifebook. Mens de har god funktionalitet til budget-venlige priser, Fujitsu Lifebook laptop er ikke immune over for problemer, som kan omfatte problemer med displayet.

Problemer

Fujitsu Lifebook laptops, ligesom enhver anden form for laptop, er modtagelige for vise emner. Det er ikke uhørt at sådanne display spørgsmål vil ske, selv i helt nye enheder. Disse spørgsmål omfatter typisk en intermitterende sort skærm under opstart, samt mærkbare blå pixels fundet hen over skærmen. Når sådanne problemer opstår, er det ikke ualmindeligt, at skærmen vil efterlade spor eller skygger, mens markøren flyttes. Andre display problemer med Fujitsu Lifebook omfatter forekomsten af ​​lodrette linjer og forsvinder hjørner af skærmen, hvilket reducerer skærmens samlede display.

Hardwareproblemer

Display problemer skyldes typisk hardware fejl. Sort skærm displays og rektangulære pixels der findes i den bærbare skærm kan tilskrives en defekt ATI chip. Hvis du åbner den bærbare computer skærmen, er det muligt, at du vil finde sin processor, der skal brændes eller beskadiget. Burns inde i bærbare computer er normalt på grund af overophedning, især når den bærbare computer bruges i, eller kører på, ekstreme temperaturer.

Softwareproblemer

Hvis din Lifebook har et display problem, der forårsager, at der er en sort ramme omkring LCD-skærmen display, dette let fast med en ændring af indstillinger. Dette problem opstår på grund af anvendelsen af ​​en forkert skærm opløsning eller en forkert video driver. Først skal du sikre, at du har den mest up to date skærmkortdrivere til rådighed for din enhed. Hvis du gør, eller hvis opgradering af skærmkortdrivere ikke løser problemet, skal du blot ændre indstillingerne for opløsning. Dette kan gøres ved at gå skærmindstillingerne i Windows, og ændre opløsningen til den korrekte indstilling. LIFEBOOK laptops er typisk designet til 800x600 eller 1024x768 resolutioner.

Reparere

Fujitsu Lifebook display problemer kan repareres ved hjælp af at erstatte den bærbare video processor. En kvalificeret tekniker er forpligtet til at gøre arbejdet, som erstatter chippen på egen hånd kan medføre, at hele laptop til at være statisk, især når du ikke er vidende med apparatets kredsløb krav. Den bærbare computer video kort kan også blive beskadiget på dette tidspunkt, det vil derfor skal udskiftes samt. I mellemtiden, på grund af overophedning den bærbare kredsløb typisk at blive re-loddet i processen, da det også kan være i risiko for større skader, når sådanne problemer opstår.

Vedligeholdelse

Fujitsu Lifebook laptops er sårbar over for overophedning, og på grund af denne forskellige display problemer kan opstå som følge af de forskellige varmerelaterede skader. For at passe på din Fujitsu bærbar computer og holde dens display fungerer korrekt, skal du sørge for at undgå at bruge enheden under miljøer med høje temperaturer. Ved hjælp af en afkøling pad vil hjælpe i denne henseende giver den Lifebook med tilstrækkelig ventilation ikke kun for skærmen, men også for resten af ​​den bærbare enhed til at fungere ordentligt så godt.


relaterade artiklar