Freeware Alternativer til Microsoft Reader

Microsoft Reader er et gratis downloades program, der giver brugerne mulighed for at indlæse elektroniske bøger til at nyde på deres computer eller mobil enhed. Disse elektroniske bøger eller e-bøger, er blevet en populær vare til læserne i de sidste par år, da de reducerer papirforbruget og er meget bekvemt. Der er flere gratis alternativer til Microsoft Reader, der udfører de samme grundlæggende funktioner.

Stanza

Stanza er et freeware læser program, der giver brugerne mulighed for at gennemse og downloade over 100.000 bøger og tidsskrifter på deres mobile enhed. Denne Lexcycle udviklede software giver total kontrol over skriftstørrelser, farver, stående eller liggende tilstand og andre muligheder. Svarende til ethvert medie organisator, læseren kan brugerne nemt styre hvilke bøger de har hentet og søge efter flere. Men Stanza er kun kompatibel med Apple-produkter såsom iPhone, iPad og iTouch-enheder.

MobiPocket

Den MobiPocket Reader er tilgængelig for Windows-computere, BlackBerry smartphones, Windows Mobile telefoner, Symbian mobile enheder, Palm-enheder og flere e-bog-enheder. Det tilbyder 40.000 titler til download. Mange læsere giver brugerne mulighed for at downloade e-bøger og publikationer til en mobil enhed via en internetforbindelse, men det MobiPocket applikation kræver mobile enheder til at synkronisere med en computer til at overføre data, som kræver et ekstra trin i at få adgang til disse e-bøger.

Google Bogsøgning

Drevet af Internet mogul Google, Bogsøgning læseren ansøgning giver brugerne adgang til over 7 millioner titler i over 40 sprog. Et tilbageslag brugere vil måske bemærke er manglen på nye bestsellere, men med mængden af ​​bøger, der er til rådighed, vil det holde nogen travlt. Bogsøgning er tilgængelig for Android og Apple mobile enheder, stationære og bærbare computere og Nook og Sony Reader enheder. Google giver brugerne mulighed for at gennemse titler i kategorier, såsom genre titler, nyansat personale, bestsellere og top-rated bøger.

Adobe Digital Editions

En af de største ulemper for Microsoft Reader er, at det kun er kompatibel med Windows-baserede operativsystemer. Adobe Digital Editions giver både Windows- og Mac-brugere at få fuldt udbytte af sine tjenester. Denne læser software giver brugerne mulighed for at gennemse og købe e-bøger på 11 sprog direkte fra programmet. Mens programmet kun er kompatibel med Sony Reader-enhed, i maj 2011, offline funktion i Adobe Digital Editions giver brugerne mulighed for at læse bøger, de har købt uden en internetforbindelse.


relaterade artiklar