Forskellige internetforbindelser til bærbare computere

Forskellige internetforbindelser til bærbare computere


Hvad enten det er til skole, arbejde eller personlig web-surfing, der er mange måder at få adgang til internettet. Bærbare computere er en af ​​de vigtigste metoder, udnytte flere muligheder for at få adgang til internettet. Mens et par metoder kan betragtes som forældede efter dagens standarder, er de stadig featured på mange bærbare computere.

Wi-Fi

Mange bærbare computere har indbygget Wi-Fi, der giver mulighed for trådløs internetadgang. I de tidlige dage af Wi-Fi-brug, laptops kræves en tredjepart trådløse kort, der skal tilsluttes til den bærbare computer. I dag har de fleste bærbare computere har Wi-Fi-modtagere indbygget, der giver mulighed for adgang til internettet fra næsten hvor som helst.

Bredbånd

Selvom det ikke er inkluderet på hver laptop computer, de fleste på markedet har en form for bredbånd kapacitet. Bredbånd er blevet den nye standard for mange web-tjenester, såsom Hulu og Netflix Instant Stream, hvilket betyder at de ikke vil arbejde på noget mindre end en bredbåndsforbindelse.

Telefonlinje

Ældre bærbare computere og nogle low-end modeller er udstyret med et telefonstik, der giver adgang til 56K telefon-baserede internetforbindelser. Selv om denne form for internetforbindelse var populær i midten til slutningen af ​​1990'erne og begyndelsen af ​​2000'erne, har det været alle, men udfaset i bredbånd og trådløst internet.

3G Tethering

En stigende tendens med laptop internetforbindelse er 3G tethering med en mobiltelefon. Dette giver mulighed for en bærbar computer til at oprette forbindelse til internettet via 3G-kapaciteter af en bestemt mobiltelefon netværk. 3G tethering er begrænset af hastigheder på cellulær 3G-forbindelse, samt hætter på cellulære data planer.

Relaterede artikler