Forskellen mellem en professionel licens & Student License til AutoCAD

AutoCAD bruges af design, teknik og konstruktion fagfolk til at planlægge og bygge kommercielle og beboelsesejendomme. Da lære AutoCAD kan være tidskrævende, er det ofte anbefales, at eleverne købe software til brug på deres egne personlige computere. Heldigvis, den studerende og professionelle versioner af AutoCAD er nøjagtig samme program. Desuden den studerende licens af AutoCAD er væsentligt lavere i pris end den professionelle licens af softwaren.

Pris

Selvom AutoCAD ikke afviger i sine faglige og studerende versioner, prisen helt sikkert gør. På Autodesk website butikken, den professionelle licens til AutoCAD starter ved $ 3995 fra juni 2011. Den studerende licens er $ 210 på de fleste studerende rabat software hjemmesider.

Krav til køb

Kravene til licens er stor forskel for den studerende og den professionelle version af AutoCAD. For de studerende licens, skal køberen være en aktuel studerende på en kvalificerende teknisk skole eller college og skal fremlægge en billedlegitimation fra skolen sammen med bevis for registrering for året softwaren er købt. På den anden side kan den professionelle licens købes fra en tredjepart softwareleverandøren eller direkte fra Autodesks hjemmeside butik.

Licens

Selvom programmet for de professionelle og studerende versioner af AutoCAD er de samme, den studerende version af softwaren giver et vandmærke på alle de gemte under denne version tegninger. Dette vandmærke er permanent så længe studerende version bliver brugt. Hvis softwaren er opgraderet med en professionel licens nummer, så de vandmærker på filerne forsvinder. Én forsigtighed er, at hvis en del af en tegning fil eller hele tegningen, der oprindeligt blev oprettet i en studerende version efterfølgende åbnes i en professionel udgave, vil filen i den professionelle version arve vandmærket fra studerende version. Med andre ord, hvis en fil, der blev skabt af en studerende gives til en professionel virksomhed, vil det bevare vandmærke, selv om det kunne åbnes med den professionelle version af softwaren.

Opgradering

Opgradering AutoCAD versioner er også forskellig afhængig af hvilken version du har. For eksempel studerende version har to muligheder - standard (femårigt) og evige (evigt). Begge disse softwareversioner vil producere vandmærket på tegninger, men den femårige version vil timeout efter fem år, i modsætning til den evige udgave, som vil vare på ubestemt tid. På den anden side, den professionelle version giver en licens, som skal opgraderes hvert år i henhold til en reduceret, men stadig dyr opgraderet professionel licens.


relaterade artiklar