Forklar en Email Attachment

En e-mail vedhæftet fil er en computer-fil, der sendes sammen med en udgående e-mail til en anden computer eller e-mail modtager. De fleste e-mail-programmer giver brugerne mulighed for at sende fotos, videoer og andre dokumenter sammen med teksten del af e-mail.

Typer af vedhæftede filer

Der findes flere typer af filer, der kan sendes som en vedhæftet fil email: regnearksfiler, præsentation filer, tekstbehandling dokumenter, fotografier, videoer, Portable Document Format-filer (PDF-filer) og endda designe filer genereret af Adobe InDesign.

Størrelse Grænser for vedhæftede filer

Vis størrelse grænser pålagt af de fleste e-mail-tjenester. Online e-mail tjenester normalt sted 1 gigabyte grænser for vedhæftede filer, eller du kan kun indeholde 10 filer pr e-mail.

At sende en vedhæftet fil som en separat fil

En måde at sende en fil sammen med en e-mail er at vedhæfte filen separat til budskabet i stedet for at indsætte filen inde i e-mail. I det væsentlige, at e-mail og fil er to enheder, der sendes til modtageren.

Sende en vedhæftet fil som et integreret objekt

En anden måde at sende en fil indsætte den fysiske fil i selve e-mailen. Ved hjælp af denne metode fungerer godt med billeder og nogle videoer. Hvis filen er for stor, skal du ikke bruge denne metode.

Lagring af en e-mail vedhæftet fil og filer blokeres

Når en vedhæftet fil er sendt, og den anden part har modtaget den, kan han eller hun gemme filen på deres computer eller videresende e-mail med filen til en anden. Nogle e-mail-tjenester kan blokere vedhæftede filer pga virus, der overføres via vedhæftede filer.


relaterade artiklar