Fejlfinding My Toshiba bærbar computer, der ikke har beføjelse

Fejlfinding My Toshiba bærbar computer, der ikke har beføjelse


På grund af defekt hardware eller en dårlig forbindelse, kan en Toshiba bærbar ikke starter op efter at trykke på "Power" knappen. Nogle gange kan ventilatoren begynder at spinde og lysene nær bunden af ​​den bærbare computer vil blive vist, men skærmen forbliver sort, hvilket mange brugere til at tænke den bærbare computer modtager ikke strøm. I andre tilfælde vil lys og ventilator ikke komme på overhovedet, ofte på grund af et dødt eller drænet batteri.

I værste tilfælde, hvis din bærbare Toshiba-pc ikke starter op efter forsøg på at tænde den, at problemet skyldes en dårlig bundkort. Men for de fleste computerbrugere, er dette ikke tilfældet. Problemet er sædvanligvis mindre og kan løses gennem en lille fejlfinding.

Vejledning

1

Åbn låget, og kontroller lysene langs bunden af ​​den bærbare computer. Hvis lyset ved siden af ​​ikonet magt er blå, hold "Power" knappen, indtil lyset forsvinder.

2

Tag AC adapteren og andre enheder, der er tilsluttet Toshiba. Luk låget, så vend computeren.

3

Rør ved noget metal til at jorde dig selv, og derefter slippe fanen låse batteriet på plads. Skub den anden fane til siden, og træk batteriet fra dets rum.

4

Vent mindst 15 minutter før han vendte tilbage batteriet til dets rum. Lås batteriet på plads, og drej den bærbare computer over, så låget er oprejst.

5

Tilslut AC-adapteren til den bærbare computer. Åbn låget, og tryk derefter på "Power" knappen. Hvis computeren ikke tændes, og lyset ved siden af ​​batteri-ikonet blinker, er batteriet tør for strøm, og ikke få strøm fra AC-adapteren.

6

Sørg for, at netledningen er sluttet korrekt til strømstikket. Hvis ledningen falder ud let eller er løs, kan ledningen eller strømstikket brydes og skal udskiftes.

7

Kontroller, at netledningen er sluttet til strømforsyningen. Som med strømstikket, skal den anden ende af ledningen tilslutning til strømforsyningen ikke være løse.

8

Sæt AC-adapteren i en stikkontakt, hvis det ikke allerede er. Indsæt en anden elektronisk enhed til stikkontakten, før du sætter AC-adapteren til at sikre, at problemet ikke er med udløbet.

9

Tryk på "Power" knappen på Toshiba bærbare computer til at tænde for computeren. Hvis pc'en stadig ikke tændes, kan bundkortet eller batteriet skal udskiftes.

Relaterede artikler