Ethernet Vs. USB-forbindelser

Ethernet Vs.  USB-forbindelser


Ethernet og USB (Universal Serial Bus) forbindelser, begge midler til overførsel af data, har meget forskellige formål. Derudover de har meget forskellige karakteristika, og udfører forskellige funktioner, der sætter dem fra hinanden som forbindelsestyper.

Ethernet Brug

Folk bruger Ethernet-forbindelser til at give netværksforbindelse til computere, såsom lokalnet eller højhastighedsforbindelser findes i hjemmene.

USB Brug

USB-forbindelser er i stand til at forbinde computere via high-speed internet, men deres mest almindelige anvendelse er til perifere enheder, såsom tastaturer, mus og flash-drev.

Ethernet-interfaceEthernet er en parallel type forbindelse, der har fire par tråde, hvoraf to er anvendt. Den fysiske forbindelse anvendte et RJ-45-forbindelse.

USB-indgang

USB er en seriel type forbindelse, at et enkelt kabel. Der findes forskellige typer af USB-forbindelser, afhængigt af den enhed, såsom USB-A, B, og mini-B.

Ethernet Egenskaber

Afhængigt af kablet, kan Ethernet overføre fra 10MB til 1 GB per sekund.

USB EgenskaberUSB 1.0 har en hastighed på 12 MB, og USB 2.0 er 480Mb pr sekund. Brugere kan tilslutte op til 127 USB-enheder til en computer samtidigt, selv om dette er typisk ikke gjort.


relaterade artiklar