Er Vista Support Raid?

Er Vista Support Raid?


Windows Vista gør support RAID, men ikke som standard. Du skal oprette RAID via din BIOS og installere RAID drivere under Vista installationsprocessen for at det virker. Du er nødt til at oprette RAID på en frisk installation. Computere, der allerede har et operativsystem installeret bliver nødt til at gøre en ren installation, hvilket sletter alle dine data. Sørg for at have dine data bakkes op før du starter.

BIOS-opsætning

Den første del af RAID installation er at sætte RAID support i dit bundkort BIOS. Forsyne computeren med strøm på, og tryk på "F2" knappen på tastaturet. På de fleste bundkort, vil dette få dig ind i BIOS. Instruktionerne for muliggør RAID variere afhængigt af bundkortet, så hører de instruktioner, der fulgte med computeren eller bestyrelsen for præcise instruktioner. Når du har konfigureret din BIOS til RAID, gemme ændringerne og lukke ud.

Operating System Setup

Sæt Windows Vista installation cd'en i drevet og genstart computeren. Tryk på en tast på tastaturet når du bliver bedt af en skærm, der siger "Tryk på en tast for at starte fra cd." Installationsprocessen starter. Dette trin kan tage et stykke tid, afhængigt af hastigheden på din computer. Til sidst, vil du se et sprogvalg skærm kommer op. Vælg dit sprog, skal du klikke på "Næste" og "Install Windows" vises. Tryk på "Installer nu" -knappen. Indtast produktnøglen, og klik "Næste". Accepter brugeraftale og klik på "Næste" og derefter vælge "Custom Install".

Loading RAID driver

Hvis du har RAID-driveren på en diskette, cd eller et flashdrev, skal du indsætte det nu. Windows skulle genkende din RAID-array, men klik på "Load driver" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen. En boks vil poppe op og spørge dig, hvilken driver du vil installere. Vælg din driver, og klik på "Næste". Windows installerer RAID-driveren.

Afslutning af installationen

Windows vil fortsætte på, hvor du bliver bedt om at oprette et brugernavn og en adgangskode til din brugerkonto. Det vil give dig mulighed for at indstille tid og dato og andre muligheder, såsom at navngive computer. Vælg din type internetforbindelse, og du er færdig med din Windows Vista-RAID installere.


relaterade artiklar