Er en Splitter til din telefonlinje bremse din Internet?

Opsætning af netværk i dit hjem korrekt kan være forskellen mellem at nyde forrygende Internet hastigheder og kæmper for at åbne din e-mail. Hvis du tænker på at opdele en telefonlinje i dit hjem, kan det påvirke din Internet hastighed, afhængigt af den type telefon og internet service, du har.

Dial-Up

Hvis du har opkaldsforbindelse til internettet, du ikke har den hurtigste internetforbindelse til rådighed, men det kan stadig give dig mulighed for at surfe på internettet. Med denne type setup, vil opdele telefonlinjen kun få betydning, hvis du bruger denne opdeling for at komme på internettet fra to computere på en gang. Hvis du splitter den linje til at forbinde en telefon, bør det ikke være et problem. Det er fordi det ikke vil give dig mulighed for at tale i telefon på samme tid du er online alligevel.

Fiber Optic

Mange internet og telefon udbydere er begyndt at tilbyde fiberoptiske kabler og tjenester til deres kunder. Hvis du har fiberoptiske installeret i dit hjem, vil det give dig mulighed for at få telefon og internet service fra den samme forbindelse. Når du opdeler denne linje, kan det negativ indflydelse din Internet hastighed. Linien kan kun bære så meget båndbredde på én gang. Hvis du bruger telefonen og internettet på flere enheder, kan det påvirke hastigheden.

VoIP

En anden teknologi, som gør det muligt at foretage telefonopkald er VoIP eller Voice over Internet Protocol. Med denne teknologi, du tilslutter telefonen til internettet og foretage telefonopkald via denne forbindelse. Når du opdeler en linje, så du kan tilslutte en telefon til det, kan det påvirke din Internet hastighed, da alle telefonopkald vil bruge Internet båndbredde i dit hjem. Afhængigt af den hastighed, du har, kan det være mærkbar eller det kan ikke være et problem.

Overvejelser

Hvis du modtager telefonen og internettet via forskellige tjenester, opdele telefonlinjen bør ikke give problemer. For eksempel, hvis du har en traditionel telefonlinje, og du får din internet fra en anden tjenesteudbyder, såsom en DSL-forbindelse, skal du ikke bekymre dig om interferens mellem de to. Hvis du ikke er bekendt med, hvilken type, du har, kan du tjekke med en installatør eller tekniker fra din udbyder for at få svar.

Relaterede artikler