En Walkthrough Tutorial af QuickBooks

En af de vanskeligste aspekter af at få din QuickBooks virksomheden filen rigtigt første gang sætter den op korrekt. Den "Easy Step Interview" opsætningen spørger en række spørgsmål om din virksomhed, som du svare ved at udfylde de tomme felter. Når interviewet er færdig, skal du oprette en konto og besvare spørgsmål om, hvad slags emner er solgt, om der skal opkræve moms, og hvordan virksomheden er organiseret.

Vejledning

Kunder og Salg

1

Find "kunde" i midten af ​​QuickBooks startskærmen. Bemærk skærmens flow-chart organisation; kundetransaktioner behandler fra de første skridt til venstre for at de endelige skridt til højre.

2

Opret en kunde form. Der er tre kunde former: skøn, faktura og kvittering (de ser næsten identiske). Et skøn hjælper dig med at generere og udskrive et eventuelt salg som en "løfte" til en kunde, som tjenesten eller produktet ikke vil koste mere end citeret. Fakturaen registrerer et salg, som kunden har planer om at betale senere. Kvitteringen registrerer et salg betales på tidspunktet for leveringen.

3

Klik på "Statements" ikonet. En erklæring er en rapport over alle transaktioner for hver kunde i en form. For kunder, der betaler med kredit, er et udsagn generelt skabt og enten sendt direkte fra QuickBooks til kunden, eller udskrives for mailing.

4

Klik på "Modtagne betalinger" ikonet. Når der er udstedt en faktura gennem QuickBooks og kunden sender en betaling senere, skal betalingen behandles gennem "Modtagne betalinger" funktion. Hvis du ikke bruger denne funktion, kan føre til unøjagtige kunde balancer.

Fra "Modtagne betalinger" skærmen, vælger kunden, der har sendt betaling og fakturaerne for kunden vises i boksen nedenfor. Vælg de fakturaer, som du har modtaget betalingerne og klik på "OK."

Sælgere og Udgifter

5

Tilføj nye kreditorer til sælgeren center. Klik på "Vendor Center" ikonet, og klik derefter på "Tilføj ny leverandør." Indtast oplysninger om hver leverandør, herunder kontakt og betalingsoplysninger.

6

Klik på "Enter regninger" ikonet. Hvis et lovforslag er indtastet, skal du bruge "betale regninger" til at betale den. Ellers vil det stadig blive vist som ulønnet.

7

Klik på "Administrer Sales Tax" ikonet på startskærmbilledet, klik derefter på fanen "Salget Skat Preferences". Når "Preferences" åbnes, find feltet "Din mest almindelige omsætningsafgift element." Klik på "Tilføj ny", og skriv navnet på den statslige organisation, som du vil betale moms.

Opgørelse og Payroll Opsætning

8

Klik på knappen "lister" i den øverste menubjælke og rul ned til "Post". Et element er enhver vare eller tjenesteydelse din virksomhed giver. Hvis du sælger produkter, skal du indtaste en beskrivelse og pris for hver. Hvis du levere tjenesteydelser, bruge "Item List" i menuen for at tilføje hver service sammen med sin pris.

9

Indtast varer som "Inventory Items" og tjenester som "Service Varer." QuickBooks er udstyret til at optage modtagelse og salg af hver lagervare. Så længe hver post modtages korrekt og registreres, når de sælges, vil opgørelsen være nøjagtig.

10

Abonnér på Payroll Services. I oktober 2010, at omkostningerne for Intuit lønningslisten tjenester er mindre end $ 400 om året. Uden at abonnere på tjenesten, vil du ikke have adgang til ikonerne, der er nødvendige for at komme ind lønningslisten transaktioner.


relaterade artiklar