Dvale Vs. Sov i Windows Vista

Microsoft Windows-computere giver flere muligheder for at slukke for computeren. Blandt disse muligheder er to lignende tilstande, der er beregnet til at give brugerne mulighed for at bevare alle åbne programmer og filer, i en energibesparende tilstand. Disse indstillinger kaldes søvn og dvale. Tilstandene er ens, men har vigtige forskelle, at forbrugerne forstår at beskytte deres data.

Dvaletilstand

Sætte en computer i dvaletilstand reducerer strømforbruget og giver mulighed for hurtig adgang til at gendanne din session på et senere tidspunkt. Microsoft sammenligner dette til at bruge pauseknappen på en dvd-afspiller. Når du bruger dvaletilstand, er alle åbne programmer gemmes i RAM i din computer. Indstillinger, såsom placering og størrelse af vinduer på din computer, gemmes også. Computeren går derefter ind på en energibesparende forbrug tilstand.

Dvaletilstand

Dvaletilstand på computeren svarer til dvaletilstand. De primære forskelle er, at i løbet af dvale, bliver dine oplysninger gemt på harddisken og computeren er tændt helt slukket. Det tager længere tid at genskabe en session fra dvale derefter fra dvaletilstand.

Bestemmelse af, hvilken tilstand der skal bruges

To vigtige faktorer spiller ind, når det bestemmes den bedste tilstand til at sætte computeren i. Den første af disse er adgang til din computer har en strømforsyning. Hvis en computer i dvaletilstand mister magten, er de indstillinger, det gemte tabt, fordi de er gemt i RAM. For de fleste bærbare computere, er dette ikke et problem, kan dog desktops oplever et problem, hvis der er en strømafbrydelse, og ingen backup strøm til rådighed. Den anden overvejelse er hastigheden genoptage en session. Hvis du får brug for hurtig adgang til information - mindre end et minut eller to til at genoptage din session - og få pålidelige magt, søvn er det bedre tilstand til at bruge. Endelig, hvis du gerne vil have din computer til at være i stand til at køre vedligeholdelsesopgaver eller Windows-opdateringer, mens i en strømbesparende tilstand, skal du bruge dvaletilstand - disse funktioner er ikke tilgængelige på et system i dvaletilstand.

Brug af Sleep And Hibernate

For at få adgang en af ​​disse strømbesparende tilstande, du klikker på "Start" knappen. Så skal du se efter ikonet lille lås i menuen. Der er en lille pil ved siden af ​​låsen. Når du klikker på dette, vil du have muligheder for "Dvale" og "Sleep". Klik på indstillingen for den ønskede valg. Hvis disse indstillinger ikke er tilgængelige, kan det være, at din computer ikke kan støtte de funktioner, eller at en systemadministrator har deaktiveret indstillingerne.


relaterade artiklar