Domain Name Tips

Domain Name Tips


Hvis du kigger på at starte en online forretning eller blot overvejer placeringen af ​​din virksomhed på internettet, vil du ønsker at tænke over dit domænenavn, eller hvordan du er kendt i offentligheden på internettet. Domænenavne blevet tæt forbundet med en virksomheds online tilstedeværelse, så at vælge den rigtige domænenavn til at repræsentere din virksomhed kan hjælpe eller hindre din virksomhed.

Typer af udvidelser

Ikke alle domænenavne ender på samme måde. Nogle af de mest almindelige forlængerledninger muligheder omfatter .com og .net, mens andre er .info og .org. Når det kommer til at huske en webadresse, mange mennesker finder det lettere at huske .com adresser. Hvis .com domænenavn, du ønsker allerede er taget, .net er et egnet næstbedste.

Domæne registratorer

Du bliver nødt til at vælge en domæneregistrator til at registrere domænet. Forskning registratoren du planlægger at bruge; en Google-søgning bør offentliggøre en dårlig presse en bestemt registrator har modtaget. Du vil også ønsker at se på de muligheder, hver registrator giver dig. For eksempel har nogle registratorer tillade dig at beholde eneejer af dit domænenavn, og nogle giver dig online adgang, så du kan foretage ændringer til din server derfra.

Undgå specifikke navne

Virksomhederne vokser, og et navn, der kan virke som en særdeles velegnet idé på dette tidspunkt kan være utroligt forældet få år ned linjen som din virksomhed ændrer retning ellers udvider til nye områder. Selvom du måske ønsker at afspejle din virksomheds specialer inden for dit domænenavn, husk ikke at få alt for specifikke, så du har fleksibilitet senere.

Fremme Præfikser

Det er sandsynligt, at du bliver nødt til at være lidt fleksibel, når det kommer til at vælge dit domænenavn, især hvis din ønskede navn er et fælles sæt af ord. Hvis dette er tilfældet, vil du blive tilbudt muligheder, der ligner din oprindelige anmodning. Hvis du ender med et domænenavn præfikset et ord som "min", for eksempel, så husk, du skal medtage dette i enhver forfremmelse du gøre for at sikre, at folk ikke glemmer denne væsentlige del af navnet.

Bindestreg Navne

Da mange virksomhedsejere finde, at domænenavnet, de ønsker allerede er væk, de falder tilbage på bindestreg navne, der tillader dem at få det domæne de kræver, men i en lidt mindre kortfattet form. På den ene side har det den ulempe, at præsentere en hårdere at huske domænenavn. Den plus side at gøre dette, er imidlertid, at bindestreg domænenavne er bedre samlet op af søgemaskiner, som har en tendens til liste enkelt ord domænenavne i resultaterne mindre let end med flere ord.

Relaterede artikler