Deskjet 612C Problemer

Deskjet 612C Problemer


HP Deskjet 612C printer blev først introduceret i 1990'erne. Nogle forbrugere kan stadig bruge denne printer i 2011. Vedligeholdelse og korrigere problemer bliver mere vanskeligt, da dele er ikke længere fremstilles, men der er stadig en række spørgsmål, som kan behandles.

Installation

HP 612C kræver en parallel port. Det er ikke "plug and play", hvilket betyder computeren ikke genkende printeren bare ved at tilslutte den i. Download driveren fra HP support websted eller bruge de originale diske (som kræver betydelig opdatering) og følg guiden installationsprogrammet præcis . Vær sikker på din parallel kabel ikke er beskadiget. Undersøg begge ender og kassér hvis beskadiget.

Dele

Bestilling af reservedele, såsom valser, printhoveder og bakker er næsten umuligt. Køb komplette printere til brug for dele på auktion websteder eller likvidatorer. Blækpatroner og kabler er stadig let tilgængelige.

Problemer

Print spool problemer, hvor du ikke kan slette et udskriftsjob, eller du kan ikke udskrive, kan blive behandlet i "Control Panel", "Administrative Tools", "Services" og "Print Spooler". Højre klik og rul til "Genstart". Regelmæssig rengøring af print vej med en vatpind og dåse luft hjælper med at forhindre papirstop.


relaterade artiklar