Den bedste software eller metode til Skjul IP-adresser

Den bedste software eller metode til Skjul IP-adresser


Som du navigerer rundt på internettet, efterlader du en figurativ spor af brødkrummer bag dig: din IP-adresse. Det betyder, at det er muligt for mennesker at rekonstruere hele din browserhistorik eksternt. Hvis du er bekymret for at holde din identitet skjult online, har du to store muligheder for at skjule din IP-adresse: en proxyserver eller Tor Project.

Internet Protocol

Den måde internettet fungerer gør en unik Internet Protocol (IP) adresse en nødvendighed. Den kæmpe netværk af netværk arbejder i en serie af datapakker: En klient computer sender en anmodning til en server (dvs. hjemmeside) for visse data, og at serveren sender den tilbage. Men kunden maskinen skal have en adresse for at finde målserveren via internettet, og målserveren brug for en adresse, som at sende de ønskede oplysninger tilbage. Derfor er de eneste måder at skjule din IP-adresse fra serverne, du besøger, er at sætte en anden server i mellem dig og den endelige server.

Proxy Server

Det er her en proxyserver kommer ind i billedet. En proxyserver tager adressen på målserveren og gør anmodningen data for dig. Når proxyserveren modtager data, sender den tilbage til din computer. Med dette system målserveren kun IP-adressen på den proxyserver, du brugte som formidler, ikke din IP-adresse. Denne måde, du skjule din IP-adresse fra serverne du adgang.

Ulempen ved Proxy

Den eneste ulempe ved at bruge en proxy-server er, at din adresse ikke virkelig skjult; det er gemt på proxyserveren selv. Det er ikke muligt helt at skjule din IP-adresse fra ethvert server, du opretter forbindelse. Mindst én skal have en direkte forbindelse til din computer og dermed din IP-adresse. Derfor er det vigtigt at være omhyggelige med at vælge hvilken proxy til at bruge, da det vil have en komplet fortegnelse over alle servere, som du anmoder om data.

Tor Project

En anden måde at skjule din IP-adresse er ved at bruge Tor Project. Tor er et open-source privatliv projekt, der skjuler din IP-adresse via ubemærkethed. Når du tilmelder dig Tor-netværket, er din trafik tilfældigt dirigeres gennem en række relay servere. Forskellige anmodninger går ud gennem forskellige relay servere og kryptering af data mellem din computer og Tor-netværket forhindrer din trafik fra at blive sporet tilbage til dig.


relaterade artiklar