Definer ankerkode

Definer ankerkode


Et anker tag er en kode i HTML, der fortæller en internetbrowser, hvor at gå, når du klikker på et link. Det er angivet ved koden "<a>", og har anden tekst for at angive type link. For eksempel kan det være et hyperlink til en anden webside eller et bogmærke til en ny placering på samme side.

HTML Basics

HyperText Markup Language, eller HTML, er en grundlæggende programmering kode, der bruges til at oprette websteder. Internet-browsere som Internet Explorer, Firefox, Safari og Chrome afkode disse oplysninger og gøre det til tekst og billeder, du ser på en webside. I html, nogen "tag" er et stykke af denne kode. Alle attributter websiden er mærket, så computeren ved, hvad deres funktioner er, hvor de skal placere dem på siden, og hvordan de skal se ud. Et anker tag fortæller browseren, at den mærkede element vil oprette forbindelse til en anden placering.

Arbejde med tags

Alle tags brug for at åbne og lukke i HTML. Det betyder, du åbner tag med den standardkode, såsom "<a>" eller "<a href>" og derefter tilføje i alle dine specifikke for det element, du vil linke. For at lukke koden, en skråstreg brugt før en gentagelse af åbningen tag, så det ser sådan ud: "</a>". Selv hvis "a" havde anden tekst efter det, såsom "href" for et hyperlink eller "navn" for et bogmærke, det afsluttende tag blot bruger skråstregen og "a" i vinkelbeslag. Uden denne afsluttende tag, er browseren ikke, hvor ankeret stopper, og vil gøre alt tekst og billeder efter åbningen tag til et link, indtil det kommer på tværs af en afsluttende tag.

Anvendelser

Ankeret tag arbejder for flere funktioner kaldet "attributter", bortset fra basale hyperlinks og bogmærker. For eksempel kan du bruge ankeret tag med "mål" attribut til at fortælle en webbrowser hvor at åbne et bestemt link, såsom i et nyt vindue eller en ny fane. Andre egenskaber omfatter angive et sprog eller visuelle stil for linket, eller skabe et særligt program kaldet et script, der vil køre, når der klikkes på linket.

Eksempel

Hyperlinks bruger anker tag sammen med koden "href" at fortælle en webbrowser, et link til en ny side er inde i tag. I HTML, et hyperlink ser sådan ud: "<a href=[hyperlink URL]> [Link tekst, der vises på siden] </a>". Alle elementer i skarp parentes vil blive erstattet med de faktiske Web URL og teksten på siden. Alle elementer i det første sæt vinkelbeslag er åbningen anker tag for denne kode. Det andet sæt vinkelbeslag holder afsluttende tag. Billeder kan også bruge anker tags til at linke til en ny side, i samme format - linket tekst erstattes med HTML-koden for billedet.

Relaterede artikler