CPanel Panel Features

Med cPanel, Linux-baseret websted kontrolpanel, kan du opbygge og styre en hjemmeside fra et enkelt program. Du modtager dit login-adresse, brugernavn og password fra din vært, så ind for at se panelet. Features er grupperet i indrammede afsnit, som du kan klikke og flytte til den position på siden der passer dig bedst.

Indstillinger

Den Indstillinger afsnit indeholder grundlæggende funktioner, du har brug for at undersøge, om du er ny på cPanel. Dette omfatter en Introduktion guiden til at tage dig trin-for-trin ved at bruge cPanel, video tutorials på alle aspekter af programmet og indstillinger for adgangskoder, kontaktoplysninger og visuel stil.

E-mail-konti

Knappen E-mail-konti kan du tilføje nye e-mail-adresser til dit domæne. Antallet af konti du er tilladt, afhænger af din vært og hosting plan. Andre funktioner i dette afsnit omfatter videresendelse præferencer, så du kan sætte en anden e-mail-adresse for at modtage alle indkommende e-mail, til postlister, så du kan e-maile flere modtagere på én gang, og et anlæg til at styre automatiserede svar. Du også aktivere og deaktivere Spam Assassin, til overvågning og forebyggelse af uønsket e-mail, i dette afsnit.

Partnere

Klik på en ikon i Partners afsnit for at se og gennemføre en række værktøjer til at hjælpe dig med at administrere din hjemmeside. Disse funktioner er tredjepart, så du bliver nødt til at melde sig til hver tjeneste. Konverteringssporing hjælper dig med at overvåge og analysere besøgendes aktivitet fra en indtægt perspektiv. SEO værktøjer hjælper dig med at optimere dit websted for at få højere placeringer i søgemaskiner som Google, Yahoo! og Bing.

Filer

Filer sektion er, hvor du uploader og administrere dit indhold. I File Manager kan du se en liste over filer og mapper, og du kan uploade direkte til det fra din PC. Web Disk giver dig mulighed for at installere en permanent mappe på computerens skrivebord, hvorfra man kan håndtere filer uden at logge på cPanel. Du også overvåge din disk plads skik herfra.

Andre funktioner

Tilføj domæner, oprette underdomæner og omdirigere domæner fra listen af ​​muligheder under Domains sektionen. Administrer og installer MySQL og PHP-databaser i Databaser afsnit. Adgang statistik, såsom båndbredde og lagring i indholdsoversigten i din cPanel. Du kan også se en liste over ofte anvendte områder her, for praktisk adgang og søge efter specifikke funktioner. For mere information om funktioner og hvordan man bruger dem, links til brugerdokumentation og hjælpe ressourcer er i bunden af ​​cPanel.

Relaterede artikler