Canon CLI 36 Kapacitet

Hvis inkjet printer tilsluttet computeren bruger en Canon CLI-36 blækpatron, vil du ønsker at vide patronen kapacitet. Canon giver en CLI-36 farvepatron af sig selv, såvel som i kombination med en CLI-35 patron, der indeholder sort blæk. Mængden af ​​blæk, Canon CLI-36 patron holder begrænser antallet af sider, du kan udskrive.

Udskrevne sider

Canon CLI-36-kompatible printere udskriver varierende mængder af sorte og hvide og farvesider fra blækpatronen, afhængigt af printeren teknologi. For eksempel kan Canon iP100 udskrive op til 191 sorte og hvide sider og 249 farvesider, mens HP Officejet H470 printer kan udskrive op til 440 sorte og hvide sider og 330 farvesider, ifølge PC Magazine. Antallet af sider blækpatronen udskriver, afhænger af variable faktorer som belysningen, billedstørrelse og billedkvalitet. Software, der følger med printeren indeholder oplysninger om ca. hvor meget blæk tilbage i patronen, som fremgår af en chip forbundet til patronen.

Color Ink

En Canon CLI 36 blækpatron indeholder 12,5 ml blæk. Du må ikke brug for at udskrive alle dokumenter i fuld farve, afhængigt af arten af ​​dokumentet og hvad du agter at bruge det til. For eksempel, hvis du udskriver en afslappet email påmindelse, kan du kun brug for at udskrive den i sort og hvid for at få de grundlæggende oplysninger, ved hjælp af patron CLI-35 sort blæk. Den printerâ € ™ s følgesvend CLI-35 cylinderampul indeholder 9,5 ml blæk. Ved ikke at udskrive pageâ € ™ s farverige dekorationer, vil du spare farve blæk.

Opløsning

Du kan indstille din Canon CLI-36-kompatibel printer til at udskrive dokumenter i forskellige opløsninger, såsom en lavere opløsning udkast mode, som du kan bruge til at spare blæk, når du har brug for at se og læse korrektur en farve dokument. Brug højere opløsning mode, som kræver mere blæk, er velegnet, når du vil udskrive en høj kvalitet foto eller den endelige version af enhver farve dokument.

Kompatibilitet

Canon skabte farveblækpatron CLI-36 i første omgang at bruge med Canons € ™ s Pixma iP100 printer. Den Pixma iP100 er en mobil printer designet til folk, der har brug for at udskrive farvefotos mens theyâ € ™ re på farten fra en pc, bærbar computer, PDA eller en smartphone. Andre printere, der er kompatible med CLI-36 patron omfatter Canons € ™ s Pixma Mini260, den Pixma Mini320 og RFB iP100.

Relaterede artikler