Brudte Temaer i WordPress Når Style Sheet mangler

Brudte Temaer i WordPress Når Style Sheet mangler


Wordpress tilbyder brugeren en kraftfuld og gratis blogging platform, og en række brugere vælger denne open source-software på grund af sit store udvalg af både gratis og betalt temaer. Når temaet stilarter ark indeholder programmeringsfejl eller bliver uforvarende slettet, dog kan de temaer, der styrer udseendet af bloggen gøre en fejl eller stoppe med at arbejde helt.

Style Sheets

Wordpress temaer stole på en webprogrammering teknologi kaldet cascading style sheets eller CSS. Ifølge webdesign website HTML.net, CSS designs opholde sig i en master file kendt som en typografiark; når en bruger besøger Wordpress hjemmeside og ser en webside, siden indlæses den stil ark til vejledning i at få vist siden i brugerens webbrowser. Style sheets typisk opholde sig i temaet mappen Wordpress, og websteder med flere temaer sandsynligvis have en særskilt typografiark for hvert tema. I nogle tilfælde kan et enkelt tema indeholde flere forskellige style sheets, som en måde at gøre forskellige udseender baseret på individuelle sider eller brugerindstillinger.

Årsager

En række spørgsmål kan føre Wordpress til at give en manglende stilark fejl. Professionel web-programmør Andreas Vikilund behandlede Wordpress fejl i en januar 2011 artikel, der konstaterer, at meddelelsen typisk vises, når brugere har uretmæssigt tilføjet et nyt tema til Wordpress site. Ifølge Vikilund, brugerne ofte fejlagtigt installere en hjemmeside skabelon i stedet for en Wordpress tema; fordi hjemmeside skabeloner ikke omfatter specifikke web programmering tags, Wordpress kræver, softwaren ser bort fra typografiark og genererer en fejl. Brugerne kan også modtage en manglende typografiark fejl, hvis de indfører programmeringsfejl i CSS-filer, når ændring af en Wordpress tema, og fejlen kan også vises, hvis typografiark bliver slettet under rutinemæssig website vedligeholdelse.

Løsninger

WordPress brugere har en række muligheder for at afhjælpe en manglende typografiark fejl. Hvis typografiark blev beskadiget eller slettet på grund af programmering ændringer eller vedligeholdelse af hjemmesiden, kan brugerne løse problemet ved at hente temaet og kopiere den oprindelige stil ark i den relevante tema mappe på Wordpress site. I nogle tilfælde skal brugerne geninstallere temaet helt at løse en manglende typografiark fejl. Hvis Wordpress genererer en manglende typografiark fejl, fordi brugeren har installeret en hjemmeside skabelon i stedet for en Wordpress tema, skal en bruger slette skabelonen og installere et tema.

Overvejelser

I nogle tilfælde kan erfarne webudviklere ændre en hjemmeside skabelon at arbejde som Wordpress tema. Konvertering af en skabelon til en Wordpress-kompatibelt tema kræver betydelig programmering, dog, og ofte, at brugerne helt ombygge typografiark. Wordpress-brugere kan vælge fra en vifte af gratis og betalt temaer; mange brugere foretrækker at bruge eller ændre en eksisterende tema i stedet konvertere en skabelon eller bygge et tema fra bunden.

Relaterede artikler