Beskæftiger sig med Facebook Hacking

Beskæftiger sig med Facebook Hacking


Under din Facebook-konto hacket kan forlade dig og dine venner sårbar over for en række trusler, såsom spam, tab af adgang til din konto og identitetstyveri. Heldigvis er der ting, du kan tage for at genvinde kontrollen over din konto og gøre Facebooks administratorer opmærksomme på hacking.

Hvis Facebook kontakter, du

Som standard sender Facebook en automatisk e-mail til den oprindelige konto er tilknyttet din konto, når denne e-mail-adresse er ændret. Dette er for at give dig mulighed for at rapportere det, hvis du ikke tilladelse til ændringen. Hvis du modtager en e-mail fra Facebook med titlen "Facebook Kontakt Email Change Notification", og du ikke ændre din e-mail-adresse i dine Facebook-indstillinger, kan du læse e-mail omhyggeligt og følg vejledningen, den indeholder for indberetning og løsne den uautoriserede ændringer.

Brug af Facebooks Kompromis Form

Hvis du ikke har hørt fra Facebook eller var ude af stand til at fuldføre trinene i Facebooks Email Change Notification, men har grund til at tro at din konto er blevet hacket, navigere til www.facebook.com/help/contact.php?show_form=hack_login_changed. Helt udfylde "Min konto er blevet misbrugt og min login-e er blevet ændret" formular og følg alle instruktioner og prompter, der præsenteres for dig.

Forhindre fremtidige Hacking

Når du har gendannet kontrol over din konto, skal du ændre din adgangskode med det samme til en svært at gætte række bogstaver, tal og specialtegn. Brug begge store og små bogstaver samt specialtegn til at gøre din adgangskode vanskeligere at gå på kompromis. Derudover kan du besøge www.facebook.com/settings?tab=security mens du er logget ind på din konto og aktivere sikkerhedsfunktionerne præsenteres der.

Fjernelse Ondskabsfuld Indlæg

Hvis spam eller andre skadelige stillinger blev gjort til din news feed eller dine venners vægge, fjerne dem ved at holde musen over det øverste højre hjørne af stolpen og klikke på "X", der vises. Klik på "Fjern Post" i popup, der vises, når du har klikket på "X" Sørg for at fjerne dem begge fra din egen væg og dine venners vægge. Det kan også være en god idé at skrive en statusopdatering for at lade dine venner vide, at de ondsindede stillinger var resultatet af en konto kompromis, og at du nu har genvundet kontrollen.


relaterade artiklar