AVI-filer vil ikke arbejde med Windows Media Player

AVI-filer vil ikke arbejde med Windows Media Player


Windows Media Player er kompatibel med AVI-filer. Hvis en sådan sag ikke at spille, er Windows Media Player oplever problemer med at læse filen. Der kan være en række forskellige grunde til. Softwaren kan være beskadiget, kan inkompatible codecs installeret på systemet, eller en fil kan være beskadiget. Hvis en fejlmeddelelse modtages, skal du følge forslagene fra fejlmeddelelsen for at løse problemet. Du kan modtage fejlmeddelelser 3 eller 4, som tyder på at der er et problem med codec. Fejlmeddelelser 5 og 6 insinuere et problem med AVI-fil.

Vejledning

1

Download en nyere version af Windows Media Player. Windows Media Player 7 og op er kompatibel med AVI-filer. Ældre versioner af softwaren kan ikke læse denne filtype.

2

Sørg for, at den korrekte codec er installeret. AVI bruger typisk en DivX, Cinepak, Indeo, DV og MJPEG video codecs. Hvis du vil se, indtaste "Enhedshåndtering" i søgefeltet nederst i menuen Start. Klik på "Enhedshåndtering", og klik på "Sound, video og spil for". For at installere den korrekte codec, skal du klikke på linket i Resource.

3

Afinstaller inkompatible codecs. Windows Media Player er ikke kompatibel med alle video-codecs. Der er ingen liste over uforenelige codecs, men hvis et codec er installeret før ikke at kunne afspille AVI-filer, fjerne disse codecs fra systemet. For at afinstallere en kode, skal du gå til "Enhedshåndtering" og klik på "Sound, video og spil for." Højreklik på codec og vælg "Fjern".

4

Sørg for, at filen ikke er korrupt. Prøv at spille AVI-fil i en anden medieafspiller, såsom iTunes eller Real Player. For at udnytte en anden spiller, skal du højreklikke på AVI-fil, og vælg "Åbn med". Vælg at åbne filen med en anden spiller på dit system. Hvis du stadig ikke kan afspille filen, er det muligt, at filen er korrupt.

Relaterede artikler