Asus Eee PC 900 Vs. 901

Asus Eee netbook modeller er populære computere, fordi dens lille størrelse er praktisk at bære og dets grundlæggende funktioner og batterilevetid fremmer mobile computing. De 900 og 901 modeller har de samme kendetegn, og som flere modeller af de 900-serien bliver tilgængelige, lighederne stige. De vigtigste områder for vederlag mellem netbooks omfatter processor, operativsystem, hukommelse, batteri, tilslutningsmuligheder og design. Nuancerne mellem modeller, overkommelig pris og tilgængelighed vil gøre det muligt for brugerne at vælge en passende netbook.

Betydning

Asus udviklet en serie af små bærbare computere, der leverer grundlæggende funktioner til bærbare computere. Disse små bærbare computere, kaldet netbooks, har mindre skærme, trådløs forbindelse og ingen medier drev. De 900 og 901 modellerne er populære netbooks, der har en lys LCD-skærm, der er mindre end 9 inches i diagonal. Tastaturet på netbooks i almindelighed er lidt mindre end en normal størrelse tastatur. Begge modeller har ekspansion slots, der kan rumme SDHC hukommelseskort. Mange netbooks har en slot til RAM; 900 og 901 modellerne kan rumme op til 1 GB RAM, der kan opgraderes af brugeren.

Design

Eee 900 og 901 har en 8,9-tommer skærm og udnytte en indbygget multitouch trackpad i stedet for en mus. Begge modeller har en indbygget webcam. Webkameraet på de fleste 900 modeller har en lavere opløsning (0,3 megapixel) end på den 901-modellen med 1,3 megapixel. Vægten af ​​de fleste 900 modeller er mindre end 2,2 pounds; den 901-modellen er lidt tungere, men stadig mindre end 2,5 pounds. Den 900-modellen fås i hvid, sort og lilla. Den 901-modellen fås i forskellige farver, herunder hvid, sort, grøn, pink, blå eller chokolade guld.

Processor og OS

Asus Eee PC 900 og 901 netbooks udnytte Intel-processorer, som effektivt kan køre Microsoft Windows XP. De fleste 900 pc'er bruger en Intel Celeron 900 MHz processor; den 901 bruger en Intel Atom 1,6 GHz processor. Begge giver muligheder for Windows XP eller Linux skal installeres som operativsystemet. Mens begge modeller bruger en Super Hybrid Engine til effektivt system behandling, Intel Celeron-processor er langsommere end Intel Atom, som påvirker hastigheden af ​​ansøgningen og antallet af programmer, der kører.

Hard Drive

Både 900 og 901 har solid state harddiske, som gør det muligt for netbooks til at modstå stød og slippe end andre bærbare computere. Harddisk opbevaring for 900-serien spænder fra 8 GB til 160 GB til XP (16 GB eller 20 GB til Linux-modeller); den 901 har en 12 GB harddisk til XP og 20 GB til Linux.

Batteri og Forbindelse

Batteriets levetid for de 900 modeller er estimeret til 2,5 til tre timer, sammenlignet med 901-modellen, som kan prale af op til otte timer. Begge modeller har indbygget Wi-fi, og 901-modellen har Bluetooth-teknologi og udvidede Wi-Fi-funktioner.


relaterade artiklar