Alternativer til Captcha Tools

Alternativer til Captcha Tools


CAPTCHA-system er en sikkerhedsprotokol, der var designet til at sørge for, at en person forsøger at få adgang til en hjemmeside er faktisk et menneske og ikke en robot. Ideen bag Captcha er, at det indeholder en kort test, der angiveligt kun et menneske kan passere, såsom at skrive ud tilfældige bogstaver, der vises på skærmen. CAPTCHA er ikke den eneste måde at give hjemmesiden sikkerhed, dog.

Audible Captcha

Normal Captcha sikkerhed fungerer ved at vise et tilfældigt mønster af bogstaver eller ord, som en person har brug for at indgå i et tekstfelt for at bevise, at de er en person, snarere end en computer. Men der er mennesker, der bruger internettet regelmæssigt, som kan være synshandicappede, og hvem kan ikke læse Captcha tekst. Et populært alternativ til dette er en voice-baserede Captcha, hvor ord læses i stedet for vises. Personen derefter ind i teksten, at de hører i tekstfeltet for at få adgang til webstedet eller til at indgive deres anmodning.

Picture Captcha

Et andet alternativ til en tekst-baseret Captcha er en, der er baseret på visuelle billeder. Der er et par billedbaseret javascript Captcha-lignende programmer på markedet. For eksempel ville et program vise dig flere billeder. Det vil så bede dig om at identificere, hvilken en indeholdt et bestemt objekt. Dette tjener som det menneskelige kontrol element, der er set i en standard Captcha form. JavaScript skal være aktiveret for dette system til at fungere.

Blanke felter i formularer

En af de primære anvendelser af en Captcha er at sikre, at et menneske er den, indsende oplysninger til en kontaktformular. Dette forhindrer spam af systemet. En anden måde at forhindre spam til en form er at skabe tomme formularfelter, der ikke er synlige på hjemmesiden. Derefter, når en robot forsøger automatisk at spamme webstedet det vil rejse en post i de skjulte felter. Dette kan derefter blive filtreret ud af et program til at blokere spam poster.


relaterade artiklar