Aggression & Behavior i en Cricket

Aggression & Behavior i en Cricket


Der er flere hundrede arter af cricket. Nogle af de mere almindelige typer er huset cricket, felt cricket, jord cricket, snedækket træ cricket, kamel cricket og nordlige muldvarp cricket.

Kur

Hannen af ​​mange cricket arter vil gnide sine forskærme sammen for at producere en høj lyd i håb om at tiltrække en kvinde. (Wingless fårekyllinger er mute.) Denne "kvidrer" kan være ret irriterende for mennesker, især om natten, og kan forårsage insektet til at være uvelkomne i og i nærheden af ​​boliger.

Beregning udetemperaturen

Snedækket træ cricket kvidrer med en hastighed varierer med udetemperaturen. For at beregne temperaturen i Fahrenheit, tælle antallet af hyletoner i et 15-sekunders span, tilsæt derefter 40. For eksempel 37 chirps per 15 sekunder viser 77 grader Fahrenheit.

Beskyttelse

Et hus cricket kan bide dig, hvis håndteres uforsigtigt. Hvis du skal håndtere en cricket, kop dyret i hånden. Du kan også holde den cricket fast ved siderne af brystkassen.

Natlig Behavior

De fleste fårekyllinger kan blive hørt og set oftere om natten. Crickets er tiltrukket af lys; derfor er det ikke usædvanligt at finde store grupper omkring gadelygter og hus lys om natten.

House Invasions

Hus fårekyllinger kan kravle, hoppe eller flyve indtaste vinduerne på den anden og tredje historier om en bygning. For at minimere hjem invasion caulk og forsegle revner og sprækker af alle vinduer og døre. Hold trash og brænde væk fra huset og holde arealer omkring bygningen fri for fugt, ukrudt og vegetation.


relaterade artiklar